Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zbog virusne infekcije

Cher ponovno doktori zabranili nastupe: Slomljena sam

cher
Foto: Pixsell
21.11.2014.
u 14:02

Virus joj je napao bubrege, zbog čega je bila hospitalizirana. Nakon puštanja iz bolnice nosila je uređaj koji je kontrolirao otkucaje srca...

Cher je prisiljena otkazati turneju ''Dressed To Kill''. Pjevačica je izjavila da se mora do kraja oporaviti od virusne infekcije od koje je oboljela u rujnu.

– Slomljena sam. Nikad mi se ovako nešto nije dogodilo. Ne mogu se dovoljno ispričati svim obožavateljima koji su kupili karte. Jako sam ponosna na ovaj show, najbolji do sada – rekla je Cher.  Nadam se da ćemo dogodine moći odraditi sve ovo – nadodala je Cher.

Virus joj je napao bubrege, zbog čega je bila hospitalizirana. Nakon puštanja iz bolnice nosila je uređaj koji je kontrolirao otkucaje srca. Iako joj je bolje, liječnici su joj savjetovali da pričeka s nastupima do potpunog oporavka.

>>Nakon teške virusne infekcije liječnici prate otkucaje srca legendarne Cher

>>Prepoznajete li pjevačicu s kratkom plavom kosom? Slika je stara 30 godina

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije