Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Presretna glumica

Charliejeva anđelica postala majka malenog dječaka

lucy liu
Foto: Instagram
1/5
28.08.2015.
u 08:48

– Predstavljam vam novog malenog čovjeka u mom životu. Moj sin Rockwell Lloyd Liu u srcu –napisala je glumica pored fotografije koju je objavila na Instagramu

Američka glumica Lucy Liu postala je ponosna majka dječaka Rockwella Lloyda. Njega je na svijet donijela surogat-majka, a presretna Lucy odmah ga je odlučila pokazati svojim obožavateljima na Instagramu.

– Predstavljam vam novog malenog čovjeka u mom životu. Moj sin Rockwell Lloyd Liu u srcu – napisala je glumica pored fotografije koju je objavila na društvenoj mreži.

Slavna Charliejeva anđelica nije mogla skinuti pogled s Rockwella koji je mirno spavao u njezinu naručju zamotan u dekicu s motivima malenih psića. S obzirom na to da ga od rođenja okružuju motivi životinja maleni će vrlo vjerojatno jednog dana postati obožavatelj životinja baš kao i njegova majka. 

Vijest o prinovi u životu glumice potvrdio je i njezin glasnogovornik za Daily Mail. – Mogu vam potvrditi da je Lucy Liu postala ponosna majka Rockwella Lloyda kojeg je na svijet donijela surogat-majka. I majka i beba su zdrave i sretne – kratko je priopćio glasnogovornik 46-godišnje glumice. 

Hoće li glumica dijete podizati sama ili će u tome imati pomoć partnera nije poznato javnosti s obzirom na to da Lucy već dugo dobro skriva svoj ljubavni život. U prošlosti su ju povezivali s poduzetnikom  Noamom Gottesmanom, glumcem Willom McCormackom i piscem Zachom Helmom, a trenutačno je, čini se, najvažniji muškarac u njenom životu upravo novorođeni Rockwell.

 

Introducing the new little man in my life, my son Rockwell Lloyd Liu. In ❤️!

Fotografiju objavljuje Lucy Liu (@lucyliu)

>>Rihanna ulazi u glumačke vode i postaje jedna od Charliejevih anđela

>>Drew Barrymore producira nove 'Charliejeve anđele'

Komentara 2

DU
Deleted user
11:32 28.08.2015.

Da li se može postati majka odraslog dječaka?

BO
Bonus
15:07 28.08.2015.

i zdescik bi da ga posvoje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije