Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kontroverzni glumac

Charlie Sheen otkrio tajnu koja će uzdrmati Hollywood

charlie sheen
Foto: Twitter Screenshot/Youtube
1/3
22.03.2017.
u 17:47

Otkrio je i kako mu je Lady Gaga jednom sjedila gola u krilu te kako je Lindsay Lohan na set serije "Kontrola bijesa" došla pijana i povraćala u kantu koju su nazvali "Lindsayina kanta".

Kontroverzni glumac Charlie Sheen izjavio je danas kako u Hollywoodu postoji još glumaca osim njega koji su HIV pozitivni, no nije želio otkriti o kome je riječ. Sheen, koji je prije dvije godine priznao da ima HIV, gostovao je u showu "The Kyle and Jackie O Show" na australskom KIIS FM-u, gdje je kazao kako će tajnu o drugim HIV pozitivnim osobama "odnijeti u grob".

Sheen koristi eksperimentalni lijek PRO-140, za koji je kazao kako je pravo čudo te da je sigurnije voditi ljubav s njim nego s nekim drugim.

Osim svog zdravstvenog stanja, Sheen je u intervjuu govorio i o pikanterijama iz svoje karijere. Otkrio je kako mu je Lady Gaga jednom sjedila gola u krilu te kako je Lindsay Lohan na set serije "Kontrola bijesa" došla pijana i povraćala u kantu koju su nazvali "Lindsayina kanta". Na kraju su oboje bili toliko pijani da su jedno drugoga pridržavali, no između njih nije bilo ništa.

Sheen je kazao i kako ga je Travoltina supruga Kelly Preston nagovarala da prijeđe na scijentologiju, no nije joj uspjelo.

>>Charlie Sheen podijelio video u kojem Dino Jelusić gleda u grudi Sanje Doležal

Komentara 5

NE
Nenadjebivi
18:57 22.03.2017.

Šteta što više nema "Dva i pol muškarca " , to mi je jedna od najboljih serija a ovih zadnjih nekoliko sezona sa Ashtonom Kutcherom koji je zamijenio Charlia su mi bile bezveze jer ipak je Charlie bio duša te serije . Gledao sam i ovu njegovu zadnju seriju Anger management ali ona mi nije bila nešto iako je bilo zabavno ponovno vidjeti Charlia na ekranu . Eto žao mi je što je fasovo sidu ali s obzirom na njegov način života nije nimalo čudno pritom su ga dobro i financijski oderale ženske koje su ga ucjenjivale pa je naprosto bio prisiljen da prizna u javnost .

DU
Deleted user
19:45 22.03.2017.

Legenda!

Avatar Zloćo Mlađi
Zloćo Mlađi
06:58 23.03.2017.

Dobro je bilo dok je trajalo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije