Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nova prinčeva biografija

Charlesov stari preljub razbjesnio je Camillu

Camilla Parker Bowles i princ Charles
Foto: Danny Lawson/Press Association/PIXSELL
1/3
07.01.2017.
u 15:14

Navodno je u pitanju Sue Townsend,poduzetnica koja ne niječe davnu romansu okončanu 1997., a princ ju je upoznao i sa sestrom Anne

Ženama privlačni princ Charles našao se u središtu preljubničkog skandala. Nije to ništa novijeg datuma, ali do sada se za to nije znalo pa je uzburkalo bračnu idilu čovjeka koji cijeli život čeka da postane kralj i njegove supruge Camille.

Šokantno otkriće

Naime, u novoj biografiji “Prince Charles: The Passions and Paradoxes of an Improbable Life” njezina autorica Sally Bedell Smith piše da je danas 68-godišnji Charles bio u romantičnoj vezi s plavokosom poduzetnicom Sue Townsend još dok je bio u braku s princezom Dianom, ali nakon što je već bio obnovio vezu sa svojom bivšom ljubavi, današnjom suprugom Camillom (69), donosi Radar Online.

Šokantno otkriće Camillu je ostavilo bez teksta, ponižena je i ljutita, piše Radar Online pozivajući se na izvor dobro upućen u stanje na britanskom dvoru.

Dodaju da Camila nije sramežljiva u pokazivanju svojih osjećaja i da je Charlesa gađala ukrasnim figuricama koje su joj se našle nadohvat ruke pročitavši pikanterije iz biografije.

– Potpuno je poludjela. Urlala je na njega pitajući ga kako ju je mogao varati, i to u javnosti – dodao je izvor.

– Dijelili su postelju godinama, i prije Dijane i dok je bio u braku njom. Iako je kao mlada često sumnjala u njegovu vjernost, bila je uvjerena da ga seksualnim odnosima drži pod kontrolom i da joj je vjeran pritom zaboravljajući da je i sama u braku s njegovim najboljim prijateljem Andrewom Parkerom-Bowlesom od kojeg se rastala tek 1995. Osim toga, potpuno ju je izbezumilo to što je dotična Sue bila poprilično ljepša i malo mlađa od nje – govori izvor.

Charles joj je, piše Radar Online, pokušao objasniti da je to bilo samo malo opuštenije druženje, no Camilla mu nije povjerovala ni riječ jer zna da je autorica knjige dobro upućena u prilike na dvoru. Što se tiče same Sue, danas 67-godišnje uspješne poslovne žene, sudeći prema tvrdnjama autorice knjige, dotična ne negira da je njezina veza s Charlesom bila romantična.

– Na mislim da je bilo materijala da završimo skupa na dulje, ali bili smo bliski, no to je bilo tako davno – kazala je Sue. U fragmentima knjige piše i da su Charles i Sue bili toliko bliski da ju je upoznao i sa svojom sestrom princezom Anne, odlazili su na izlete njegovim kabrioletom Aston Martin i skupa provodili praznike. Taj odnos navodno je okončala sama Sue 1997. godine iz poštovanja prema princezi Diani koja je tragično preminula u prometnoj nesreći.

Ljubav iz mladih dana

Knjiga bi mogla donijeti još pikanterija iz Charlesova života sudeći po Amazonu. U prodaju će tek 4. travnja, a ovo su samo neki od njezinih dijelova.

A do tada podsjetimo se malo njihove prošlosti. Naime, Charles se u svojim tridesetima prvi put oženio 1981. godine dvanaest godina mlađom Dianom Spencer. Problemi u braku pojavili su se već krajem osamdesetih. Okrivljavali su jedno drugo za bračnu nevjeru, a za to su doznali mediji. Charles je obnovio dugogodišnju vezu s Camillom Parker-Bowles, a Diana je njega prevarila najprije s instruktorom jahanja Jamesom Hewittom, a potom s još četvoricom muškaraca. Od 1992. godine kraljevski par nije živio skupa, ali nastavio je izvršavati svoje kraljevske obveze. Tek 1995. godine kraljica je zatražila da se Diana i Charles razvedu, što se i dogodilo 28. kolovoza 1996. Charles je nastavio vezu s Camillom s kojom se, nakon teškog postupka dobivanja crkvenog odobrenja, oženio 9. travnja 2005. godine.

>>Princ Charles i Camilla za svoju božićnu čestitku izabrali fotografiju iz Hrvatske!

>>Biografija Camille Parker otkriva njenu raskalašenu prošlost

Komentara 3

JO
jozomeda
16:01 07.01.2017.

prava deva ova kamila

DU
Deleted user
18:37 07.01.2017.

Nek ostane bez titule princa pa ces viditi koliko ce zenama biti privlacna ta kreatura ...

RI
rikavac
16:08 07.01.2017.

Haha zenama privlacni Princ Charles. o zemljo otvori se. Pa kome on moze bit privlacan. Toliko je frajer neizgledan da ni rodjena mati nece da je lijep. hahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije