Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Traži razvod

Cate Blanchett suprug je prevario s mladom tv zvijezdom

 Andrew Upton
Foto: PA/Pixsell
1/3
21.10.2016.
u 21:00

Glumica i redatelj Andrew Upton u braku su bili devetnaest godina i imaju četvero djece, a Cate mu ne želi oprostiti preljub

Nakon što je na naslovnici jednih australskih novina objavljena fotografija na kojoj se redatelj Andrew Upton nježno grli sa mladom australskom televizijskom zvijezdom Hariett Dyer, njegova supruga Cate Blanchett ubrzo mu je poslala papire za razvod

Cate i Upton u braku su devetnaest godina i imaju tri sina i usvojenu kćer, a da im brak proživljava krizu potvrđuje i to što su nedavno stavili na prodaju svoju kuću u Australiji, a u ovih godinu dana nisu se uopće zajedno pojavili u javnosti. Dosad su slovili za skladan par, a Andrew je zbog Cateine želje da bude što bliže obitelji pristao da se presele iz Velike Britanije u Sidney. Iako Andrew demantira preljub Cate je odlučna i ne odustaje od razvoda.

Komentara 2

MA
mađar
10:21 22.10.2016.

Pa ne treba joj deda. Ona je u odnosu na njega avion.

JE
Jednakost
21:16 22.10.2016.

Bas mi je ovako zgodan, ma pravi Casanova, ko`Hector, jaci je i od Keruma.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije