Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svadba na ladanju

Carey Mulligan i Marcus Mumford vjenčali se na farmi u Engleskoj

carey mulligan
23.04.2012.
u 08:30

Glumica i glazbenik svoje su zavjete ljubavi izrekli pred dvjestotinjak gostiju na velikoj farmi u Somersetu ove subote.

Ljubavna priča 26-godišnje britanske glumice Carey Mulligan i godinu dana mlađeg  glazbenika Marcusa Mumforda ovog je vikenda okrunjena brakom. Par se vjenčao na farmi u engleskom Somersetu, a na velikoj idiličnoj seoskoj svadbi bilo je dvjestotinjak gostiju. Među njima bila je i glumačka svita koju su činili Sienna Miler, Colin Firth, Jake Gyllenhaal i dr.

Zanimljivo je da su Carey i Marcus u djetinjstvu bili ''pen friends'', odnosno dopisivali su se, a nakon više od petnaest godina opet su se  zbližili. Odlučili su svadbu napraviti  u Engleskoj odakle potječu njihove obitelji.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije