Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tag heuer

Cara Delevingne, Fernandno Alonso i Christiano Ronaldo organizirali party uoči utrke Formule 1 u Monacu

tag HEUER
Foto: PR FOTO
1/12
27.05.2015.
u 18:00

Sve goste u opuštenoj atmosferi zabavljao je DJ Mark Ronson za proslavu jedinstvene povijesti TAG Heuera u automobilizmu i konkretno u odnosu s AKM-om, slavnim organizatorom Grand Prix utrke, institucije koja 2015. slavi 125. godišnjicu postojanja

Noć prije utrke na brodu Sea Dream usidrenom u luci Monako ukrašenom bojama TAG Heuer branda Jean-Claude Biver, predsjednik Odjela za satove LVHM grupe i Direktor TAG Heuera, dočekao je goste na cool ekskluzivnoj zabavi s Carom Delevingne (koja je na Grand Prix utrci bila i „gird-girl“), Fernandom Alonsom i momčadi McLaren-Honda, momčadi s kojom TAG Heuer ove godine slavi 30 godina partnerstva – najduljeg partnerstva u F1 što je samo po sebi jako simbolično.

Sve goste u opuštenoj atmosferi zabavljao je DJ Mark Ronson za proslavu jedinstvene povijesti TAG Heuera u automobilizmu i konkretno u odnosu s AKM-om, slavnim organizatorom Grand Prix utrke, institucije koja 2015. slavi 125. godišnjicu postojanja.

Švicarski proizvođač satova polako niže najveći broj pobjednika Monaco Grand Prix utrke: Niki Lauda, Jody Scheckter, Alain Prost, Ayrton Senna, Mika Häkkinen, David Coulthard, Kimi Räikkönen, Fernando Alonso i Lewis Hamilton, svi su oni TAG Heuerovi ambasadori koji su ovdje oborili kockastu zastavicu. Od 2011. TAG Heuer i Automobilistički klub u Monaku još više učvršćuju svoj odnos potpisivanjem povijesnog a sada i sveobuhvatnog sporazuma: službeni partner, službeni sat i službene sunčane naočale.

>>Nestala u hrpi supermodela i našalila se na račun svoje nesigurnosti

>>Ugledni magazin složio je listu najljepših žena današnjice: Slažete li se?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije