Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ah, taj vjetar

Nestašna haljina izazvala je malenu neugodnost na kraljevskom krštenju

camilla
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
06.07.2015.
u 10:02

Na krštenju britanske princeze Charlotte Elizabeth Diane, koje se jučer održalo u Crkvi sv. Marije Magdalene na imanju Sandringham, među posebnim uzvanicima bila je i Camilla, vojvotkinja od Cornwalla.

Supruga princa Charlesa za ovu svečanu prigodu udjenula je elegantnu svijetloplavu haljinu ne sluteći da će joj upravo ona stvoriti neugodnu situaciju na ceremoniji. Naime, nakon što je izašla iz crkve, nestašan vjetar podigao je Camillinu haljinu i zamalo pokazao sve ono što bi u ovakvim situacijama trebalo ostati dobro skriveno .

Vojvotkinja se brzo snašla pa je jednom rukom u kojoj je držala torbu prekrila prednji dio haljine, dok je drugom pridržavala elegantan šeširi kako joj ne bi pao s glave. Inače, Camilla nije jedina članica kraljevske obitelji koja je imala svoj ''Marilyn Monroe'' moment. Već nekoliku puta ista nezgoda dogodila se i vojvotkinji Catherine.

Nasreću, Vojvotkinja od Cambridgea na krštenju svoje kćeri nije imala takvih problema jer je njenu haljinu od ovakvih nepredviđenih neugodnosti ovog puta štitio dugačak bijeli kaput.

>>Britanska princeza Charlotte krštena u istoj crkvi kao i pokojna Lady Di

>>Kate i William ovim potezom sve iznenadili!

Foto: Reuters/PIXSELL/Ilustracija

Komentara 1

RI
rikavac
19:18 06.07.2015.

sta i da je otkrio vjetar ,ko da imas sta i vidjet u stare krave. Clanak za povratit.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije