Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zahladili odnose

Caitlyn Jenner: Ne čujem se više toliko često s nekom svojom djecom

Caitlyn Jenner
Foto: Reuters/PIXSELL, PA/Pixsell
22.04.2017.
u 14:21

Često se pitam je li to zbog moje tranzicije ili jednostavno zbog svojih života više nemaju vremena zvati me toliko, priznala je

Caitlyn Jenner priznala je kako s nekom od njezine djece više nije u tako dobrom odnosu. Caitlyn (67) koja je nedavno objavila kako je dovršila transformaciju iz muškarca u ženu, odnosno napravila operaciju spola, sada priznaje da se ne čuje više s nekom svojom djecom kao prije nego što je otkrila da je transrodna osoba. 

– Često se pitam je li to zbog moje tranzicije ili jednostavno zbog svojih života više nemaju vremena zvati me toliko – rekla je. 

Caitlyn je prije bila Bruce Jenner, bivši Olimpijac koji je prije dvije godine otkrio da je transrodna osoba i da će promijeniti spol.

>> Caitlyn Jenner priznala da je bila na operaciji promjene spola: Osjećam se oslobođeno

Komentara 6

LJ
ljudeman
16:46 22.04.2017.

Ne znam šta dođe njemu, ali meni dođe slabo!

RA
razmak68
14:37 22.04.2017.

Šta dođe ćovjeku da se oženi, dovede dijecu na ovom svijetu, postane uspješan sportaš pa se onda odlući da postane drugi sex? Žalosno.

KR
krtica
05:14 23.04.2017.

ne znaju jadna djeca da li te zvati MAMA ili TATA!!! nije isto NIKLO i PUKLO!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije