Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razmažena diva

Bunt na društvenim mrežama: Beyonce neprimjerenim ponašanjem razbjesnila obožavatelje

beyonce
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
22.05.2015.
u 16:37

Iako nije jedna od onih zvijezdi uz koju se vežu skandali, svojim novim videospotom Beyonce je uspjela izazvati gnjev svojih fanova

Jedna od najvećih zvijezdi današnjice trenutačno je na meti brojnih obožavatelja. I to zbog neprimjerenog ponašanja u novom spotu za pjesmu ''Feeling Myself'' koju je snimila s Niki Minaj.

Naime, slavna Beyonce u videu izlijeva skupocjeni šampanjac u jacuzzi, a takvo njeno ponašanje naišlo je na neodobravanje njenih fanova koji su pjevačicu kritizirali da je socijalno neosjetljiva

Jedan student na Twitteru slikovito je komentirao da pjevačica ''izlijeva njegove školarine u jacuzzi'', a ni drugi nisu bili oduševljeni njenim ponašanjem.

– Nisam impresioniran što Beyonce izlijeva šampanjac od 20.000 dolara u jacuzzi. Ljudi na svijetu umiru od gladi i nemaju krov nad glavom – komentirao je jedan od obožavatelja, dok se drugi nadovezao da zbog ovog arogantnog i sebičnog ponašanja više nema respekta prema Beyonce.

Na prozivke brojnih fanova slavna pjevačica nije reagirala.

>>Golišava Beyonce i ekstravagantna Rihanna u središtu pozornosti na Met Gali

>>'Jay Z je svodnik koji Beyonce tretira kao seksualni objekt'

Komentara 4

Avatar KizanRizan
KizanRizan
17:34 22.05.2015.

U nutra je u stvari bila kisela voda.

ZO
zoom
23:47 22.05.2015.

Masonska moć

BR
brčko
18:25 22.05.2015.

jaooo, koja tragedija...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije