Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VREMEPLOV

Buneta: Postao sam Lulek ne znajući da je to simbol muškosti

saša buneta (1)
Foto: Privatni album
1/9
12.05.2013.
u 11:00

Glumac Zagrebačkog gradskog kazališta Komedija kao mali je izluđivao roditelje, a svojim psinama kao voditelj Milivoj Lulek danas izluđuje slušatelje Antene Zagreb

Svestrane su bile dječačke želje glumca Saše Bunete koji se svaki dan htio baviti nekim drugim sportom i hobijem.

– Danas kad se sjetim tih želja, mogu samo reći: jadni moji roditelji. Htio sam biti rukometaš i roditelji su mi nabavili cijelu rukometnu opremu, ali sam od toga odustao čim me jedan dječak gurnuo. Nakon toga sam poželio planinariti pa su mi kupili čuturicu i gojzerice, no ubrzo sam odustao i od toga. Poslije sam se bavio i plivanjem, ali od upisa u osnovnu zaljubio sam se u glumu – prisjetio se 42-godišnji Saša te nastavio objašnjavati kako se rađala ljubav između njega i životnog mu poziva.

Goran Višnjić drži ekipu na okupu

– Od prvog razreda sudjelovao sam u školskim predstavama i uvijek se javljao za recitiranje na priredbama, a već u četvrtom osnovne u riječkom kazalištu dobio sam ulogu u jednoj predstavi – govori glumac. Nakon mature skoro je odustao od upisa na Akademiju jer je strahovao da će podbaciti na prijamnom. Ohrabrio ga je Igor Violić, otac glumice Nine Violić.

– Kad sam Igoru rekao da se nisam baš pripremao, uzeo me za ruku, odveo u gradsku knjižnicu i izabrao mi tekstove s kojima ću ići na prijamni ispit. Potrudio se više oko mene nego oko Nine jer sam ja te godine primljen, a Nina nije – priča Saša. Tijekom studiranja postao je nerazdvojan s Goranom Višnjićem, a prijateljstvo traje iako je Goran u Americi.

– Bili smo dobra družina i danas je upravo Goran onaj koji nas okuplja jer njegovi dolasci u Zagreb uvijek su razlog da se svi nađemo – kaže Buneta. Nedugo nakon diplome dobio je stalan angažman u kazalištu Zagrebačko gradsko kazalište Komedija u koje za vrijeme studija na Akademiji nije nikada kročio.

Torta s izdojenim mlijekom

Uz stalan posao u “Komediji” glumio je u sapunicama, bio voditelj u dječjim emisijama i raznim događanjima i u svakom od tih poslova je jednako uživao.

– Ne treba se sramiti nijednog posla, možemo se samo sramiti kako smo pristupili nekom poslu – veli glumac koji kao Milivoj Lulek smišlja razne psine slušateljima Radija Antene. Slušatelji nisu uvijek oduševljeni njegovim spačkama, a neki mu znaju i uzvratiti udarac.

– Našalio sam se jednom s udrugom “Roda” od koje sam tražio da mi ženu nauče kuhati. Kao odgovor na moju zezanciju iz udruge su mi poslali tortu i telegram u kojem je pisalo: “Dragi Milivoj, vašu suprugu ne možemo naučiti raditi kolače kao što ih radi vaša mama, ali smo se potrudili da ovom kolaču ne treba samo vještina, nego je bitan i sastojak, naime poslali smo vam tortu kojoj je glavni sastojak izdojeno mlijeko naših članica – zaključuje glumac.

>> Lulek u Dinamu tražio Vahu za kampanju "Ma miči mi se s puta!"

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije