Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
lijepa u bijelom

Bujna glumica pokazala da i ona može biti elegantna na crvenom tepihu

Sofia Vergara
Foto: Dennis Van Tine/Press Association/PIXSELL
1/4
23.04.2014.
u 09:32

Latino diva Sofia izgledala je odlično na premijeri filma 'Chef' u New Yorku

Teško je obući se elegantno kad vam obline pršte na sve strane, no uspjelo je to ovaj put latino glumici Sofiji Vergari.

Na premijeru filma "Chef" na Filmskom festivalu Tribeca u New Yorku Sofia je stigla u bijeloj haljinici obogaćenoj čipkom.

Priznajemo, njezine bujne grudi jedva su se ugurale u haljetak, ali ukupni je dojam odličan. Uska bijela oprava lijepo slijedi liniju tijela, a styling je upotpunjen sandalicama u zlatnoj boji.

Frizura je jednostavna, make-up izgleda baš onako kako treba, crte lica naglašene su, ali ne čini se kao da Sofia nosi previše šminke. Baš ugodno iznenađenje.

Foto: Dennis Van Tine/Press Association/PIXSELL

>>Sofia Vergara u krevet namamila...Sharon Stone!

>>'Svi hvale moje grudi, ali imam i sjajnu guzu'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije