Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Filmska zabava za najmlađe

Marijana Mikulić, Jelena Perčin i Tarik Filipović uživali u druženju s mališanima u kinu

cinestar dječji festival
Foto: Sara Dombre
1/16
09.10.2015.
u 09:44

Brojni poznati zajedno sa svojim mališanima otputovali u čarobni svijet Nigdjezemske uz Petra Pana

Jučer je u CineStaru u zagrebačkom Avenue Mallu svečano otvoren drugi po redu Dječji festival. Tom prilikom je održana i premijera  filma 'Pan: Putovanje u Nigdjezemsku'.  Film od producenta filmova o Harryju Potteru prikovao je za kino sjedala brojne poznate koji su na obiteljsko druženje doveli svoje mališane.

Otvorenje festivala kao i premijeru filma nisu propustili Sandra Bagarić, Tarik Filipović, Branka Krstulović,  Marijana Mikulić, Jelena Perčin,  Daniela Trbović, Iva Šulentić, Goran Grgić, Jasna Palić Picukarić, Gorana Marin, Anamarija Vrdoljak, Aleksandra Mindoljević, Ana Miščević, Ines Preindl, Siniša Kovačić, Zoran Pribičević, Uršula Tolj, Bojan Jambrošić, Robert Bošković, Đurđica Vorkapić, Mario Miše te mnogi drugi.

Na programu za vrijeme trajanja cijelog Dječjeg festivala svi posjetitelji mogu pogledati sljedeće filmove za samo 20 kuna: 'Pan:Putovanje u Nigdjezemsku', 'Ups! Noa je otišao', 'Mune:Čuvar mjeseca', 'Albert,' 'Blinky Bill: Neustrašiva koala', 'Malci', 'Mali zmaj' te mnogi drugi. Dječji festival će se osim u CineStaru u zagrebačkom Avenue Mallu paralelno održavati u ostalim CineStar kinima u Hrvatskoj i BIH sve do 12. listopada.

Dio programa je realiziran u suradnji s UNICEF-om, a Hrabri telefon i kampanja Dislajkam mržnju podržali su festival, kao i njihovi promotori Iva Šulentić  i Danijela Trbović.

 Publika će za vrijeme Dječjeg festivala moći birati najbolji film putem on line upitnika na www.blitz-cinestar.hr , prilikom čega će najsretniji glasač osvojiti Loyalty karticu CineStara sa 10 gratis kino ulaznica. Najbolji film festivala izabrati će i stručni dječji žiri u sastavu od tri člana: Jan Pentek, Helena Beljan i Fran Tot.

>>Liebeskind Berlin otvorio svoja vrata u Zagrebu, poznate obožavateljice nisu to propustile

>>Iva Balaban i Aleksandra Dojčinović zajedno u modnoj priči. Evo o čemu je riječ

Komentara 1

BE
berija
09:58 09.10.2015.

I ja sam nedavno uživao s mališanima u kinu, ali sam užitak platio 170 kuna, računajući sokove i kokice.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije