Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hit destinacija

Predivna Iva Šarić Leko zablistala na otvorenju novog splitskog kluba

poznati
Foto: Maksim Bašić i Deni Koraca
1/10
30.05.2016.
u 14:58

Renata Sopek, Iva Šarić Leko, Anamarija Asanović i brat Antonio Asanović, Ana Čagalj te modni dvojac ELFS posjetili su atraktivan klub na splitskom Zvončacu

Split je postao nezaobilazno odredište svih onih željnih vrhunske zabave jer uz najljepše more na svijetu pruža i provode za pamćenje. Grad pod Marjanom, otprije poznat kao prijestolnica dobrih provoda, bogatiji je za još jedan klub – Teatar. Klub je smješten na atraktivnoj lokaciji na splitskom Zvončacu, a za njegovo moderno uređeni interijer zaslužna je dizajnerica Tihana Runje.

Foto: Maksim Bašić i Deni Koraca

Sudeći po nazivu kluba, Teatar priprema brojne ''predstave'' i gostovanja za cijelu sezonu te partyje o kojima će se dugo pričati. Potvrdio je to i spektakularnim otvorenjem na kojem je kroz režiju Balance Entertainment Studija organiziran glazbeno-scenski nastup Global Disco benda, nastup vokalne senzacije iz Slovenije Kristie Cle, jedinstveni internacionalni plesni show Budoar, a goste je, najnovijim klupskim zvukom, zabavljao i DJ Tom Polo.

Osim bogatog glazbenog programa, klub će ovog ljeta pripremiti i brojne druge sadržaje. Tako je, već dan nakon otvorenja, na rasporedu bila modna revija splitske dizajnerice Monike Sablić, koja je privukla brojne uzvanike poput Renate Sopek, Ive Šarić Leko, Anamarije Asanović i brata Antonia Asanovića, Ane Čagalj, modnog dvojca ELFS…

Foto: Maksim Bašić i Deni Koraca

Danas će, u sklopu poznatog RnB Exclusive programa koji je ujedno i promotivni party Fresh Island Festivala, pozornost plijeniti i prekrasni modeli u kreacijama hrvatskog dizajnera Zigmana – RnB Honeys koje su dio jednog od najpopularnijeg party brenda.

Ovaj splitski klub, koji je u sklopu svoje ponude uvrstio i ''food & wine'' restoran, pobrinuo se da na njihovoj pozornici vlada nezaboravna zabava, stoga posjetite atraktivan ambijent kluba i ponesite dobro raspoloženje, a za sve ostalo pobrinut će se Teatar uz mnogobrojna iznenađenja koja vam priprema.

>>Poznati sladokusci okupili se u centru Zagreba

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije