Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'We are your friends'

Brojni poznati Hrvati sinoć su uživali na najboljem after-summer partyju

We are your friends
Foto: PR FOTO
1/25
28.08.2015.
u 10:27

Na premijeri novog filma 'We are your friends' i after-partyju su uživale i predivne Hrvatice koje su uljepšale sinoćnje događanje.

Sinoćnja premijera filma We are your friends, održana u CineStar kinu u zagrebačkom Branimir centru zasigurno je označila početak sezone izlazaka u Zagrebu!

Film za sve ljubitelje elektronske glazbe, kao i za one koji maštaju o poslu za DJ pultom, stigao nam je u distribuciji Blitz film i video koji su tom prilikom organizirali veliku filmsku premijeru koja je završila ludim after-summer partyjem u baru Johann Franck na glavnom zagrebačkom Trgu.

Kako bi dokazali da se partijati može i u kinu, na premijeru su stigli brojni poznati među kojima su se našli i pravi majstori DJ pulta koji će zasigurno najbolje prosuditi kako se u  toj ulozi na filmskom platnu snašao Zac Efron.

Zvonimir Papak ZAPP, DJ MAX (Dario Šarović), DJ Don Tom (Tomislav Bilić) samo su neki od sjajnih umjetnika hrvatske DJ scene koji su se sinoć zabavljali u CineStar kinu Branimir centra.
Osim njih, u filmu su uživali i mnogi drugi glazbeni umjetnici i producenti kao što su Boris Đurđević, mladi finalisti prošlogodišnjeg The Voice showa Jure Brkljača i Marin Jurić Čivro te redatelj i koreograf Igor Barberić. Među njima se ističu i dvije dame, mlada pjevačica i radijska voditeljica Ines Huskić te Renata Končić, poznatija kao Minea.

Premijeru su posjetili i poduzetnik Hamed Bangoura, stand-up komičar Goran Vugrinec Goc, kao i glumac Zoran Pribičević.

Na premijeri i after-partyju su uživale i predivne Hrvatice koje su uljepšale sinoćnje događanje. Tako smo mogli vidjeti Branku Krstulović u društvu Iris Androšević, Ive Balaban i Ivane Perenčević, Biancu Matković, Teu Blažević, Anu Strizić, Jelenu Holec, Dijanu Viljevac, Boudoir sestru Martinu Čičko Karapetrić, Miu Biondić, Eciju Ivušić i brojne druge.

Fotografije najbolje govore kako je sinoć bilo, stoga vam donosimo fotogaleriju!

>>Ove poznate Hrvatice već su započele svoju ljetnu avanturu!

>>Poznate Hrvatice odabrale svoje omiljene ljetne komade!

Komentara 1

SW
swimm
14:43 28.08.2015.

a film žešća kenja...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije