Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPOJILO IH SNIMANJE

Britney Spears u vezi s ljubavnikom iz aktualnog spota?

Britney Spears
Foto: Instagram/Wanda Nara
1/4
29.11.2016.
u 17:16

Fitness trener Sam Asghari glumio je njezina ljubavnika u spotu, a nedavno se na Instagramu pohvalio fotografijama s večere na kojoj su Britney i on jeli sushi u jednom restoranu. Na fotografijama je bilo vidljivo da su više od prijatelja, a znakovito je da je Sam te fotografije obrisao s Instagrama nakon što su se proširile internetom

Pjevačica Britney Spears, čini se, ima novog dečka, i to modela koji je glumio u njezinu novom spotu za pjesmu "Slumber Party".

Fitness trener Sam Asghari glumio je njezina ljubavnika u spotu, a nedavno se na Instagramu pohvalio fotografijama s večere na kojoj su Britney i on jeli sushi u jednom restoranu. Na fotografijama je bilo vidljivo da su više od prijatelja, a znakovito je da je Sam te fotografije obrisao s Instagrama nakon što su se proširile internetom.

Više od 150 tisuća pratilaca na Instagramu

Inače, Sam na Instagramu ima 150 tisuća pratilaca, a ljepši spol često oduševi fotografijama iz teretane, na kojima ističe svoje dobro građeno tijelo.
Britney je lani prekinula vezu s televizijskim producentom Charliejem Ebersolom. Iz braka s Kevinom Federlinom ima dva sina – 11-godišnjeg Seana i 10-godišnjeg Prestona.

 

Nobody could judge effort. #workyouraoff

A photo posted by Sam Asghari (@samasghari) on

>>Britney Spears ostavila dečka jer ju je prevario!

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar mrtvu majku komunističkuu usta
mrtvu majku komunističkuu usta
08:13 30.11.2016.

teta se počastila malo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije