Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljuta pjevačica

Britney Spears opsovala posjetitelja svog koncerta jer ju je nazvao 'debelom ku..om'

britney spears
Foto: Instagram
1/7
16.04.2015.
u 22:55

Tijekom nastupa, pjevačici je jedan od posjetitelja dobacio da je 'debela ku.a', na što je ona odmah odgovorila posjetitelju koncerta da je 'je..ni šu..k'

Britney Spears obračunala se sa pozornice s jednim od svojih gostiju na koncertu u Las Vegasu.

Tijekom nastupa, pjevačici je jedan od posjetitelja dobacio da je 'debela ku.a', na što je ona odmah odgovorila posjetitelju koncerta da je 'je..ni šu..k'. Odmah potom nastavila je sa svojom izvedbom, kao da se ništa nije dogodilo.

Neki posjetitelji koncerta na Twitteru tvrde da je zapravo Britney prostote izrekla u množini, svima, jer joj se nije svidjela reakcija publike kada ih je upitala žele li da izvede još jednu pjesmu.

>>Bivšeg dečka Britney Spears u Afganistanu ubili talibani

>>Popularna pop pjevačica tijekom nastupa ostala bez kose!

Komentara 1

Avatar Ironman0105
Ironman0105
13:58 17.04.2015.

kaj bi trebalo znaciti 'je..ni šu..k'. ? te rijeci u zivotu nisam cuo, niti ih razumijem. Ili jednostavno pisete o necemu sto se ne usudite napisati?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije