Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nema sreće

Britney Spears ostavila dečka jer ju je prevario!

britney spears
Foto: Instagram
1/8
29.08.2014.
u 07:52

Britney Spears prekinula je sa svojim dečkom Davidom Lucadom, s kojim je u vezi provela 18 mjeseci...

Britney Spears prekinula je sa svojim dečkom Davidom Lucadom, s kojim je u vezi provela 18 mjeseci. Saznala je, naime, da Hollywoodom kruži video na kojem je očito da je dečko vara. Prema pisanju TMZ-ja, David je snimljen kako pleše i ljubi se s nepoznatom djevojkom.

Čini se da su u nečijoj dnevnoj sobi, a video je snimljen početkom kolovoza. Glasnogovornik nevjernog dečka potvrdio je da par ima problema. – David je jako, jako zaljubljen u Britney. Nada se da će se izvući iz ovih nesretnih okolnosti, rekao je glasnogovornik. No, čini se da neće biti tako budući da je Britney već na Twitteru napisala da je single.

>>Britney je konačno ona stara!

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar žič
žič
14:09 29.08.2014.

aaaa,ko je ta...?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije