Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NISU MOGLI VJEROVATI

'Britney Spears je još uvijek živa': hakerska psina na Twitteru šokirala obožavatelje slavne pjevačice

Britney Spears
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
26.12.2016.
u 17:15

Molim vas, recite mi da je ovo bolesna šala - napisao je jedan korisnik Twittera

Obožavatelji Britney Spears danas su ostali šokirani zbog objava na Twitter-profilu izdavačke kuće Sony Music Global. Naime, u tvitovima je objavljeno da je slavna pjevačica - umrla u nesreći, no čini se da je riječ o hakerskoj spini. Tako se Britney ipak nije pridružila brojnim slavnim glazbenicima koji su ove godine umrli, a od kojih je posljednji u nizu George Michael.

Iz Sonyja su 40-ak minuta nakon spornih tvitova objavili da su primijetili neobičnu aktivnost na profilu te su umirili obožavatelje.

- Britney Spears je još uvijek živa - objavili su.

Kako piše Daily Mail, čini se da iza ove psine stoje hakeri iz skupine Our Mine, koja je ove godine hakirala više profila, uključujući one Marvela i Netflixa.

U svakom slučaju, vijesti su šokirali mnoge fanove megapopularne Britney.

- Molim vas, recite mi da je ovo bolesna šala - napisao je jedan korisnik Twittera.

Zanimljivo je da je na profilu Boba Dylana objavljeno "Počivala u miru Britney Spears" pa se nagađa da je i njegov profil hakiran.

 

>> Preminuo pjevač George Michael (53)

Komentara 3

GF
gfrancic
17:28 26.12.2016.

Britney ima obazavatelje? smijeh

BE
beitsche
17:42 26.12.2016.

Zar ima vecih psina od onih sa Nocnog. ..mada I oni sa jutrasnjeg nisu nista bolji

Avatar Glina74
Glina74
19:20 26.12.2016.

Halo autor Večernjeg daj nam oblasni što je to hakerska psina kakovi je to spezijes i gdje ga možemo pogledati ili ti autore ne znaš ni sam sigurno si jeda n od novinara koji nose bijele čarape hahahah

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije