Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'S poznanicom'

Britanski roker dobio kći prije godinu i pol, saznao tek sada

'British singer Pete Doherty leans from out of an upper floor window of Thames Magistrates Court in east London, 09 March 2006.  Doherty was back in court Thursday to face fresh charges of drugs posse
Foto: 'ANDREW STUART'
22.04.2014.
u 23:00

Peter Doherty tek je nedavno saznao da ima kći staru godinu i pol. Činjenicu da ima još jedno dijete saznao je kad su ga pozivali na sud zbog alimentacije...

Peter Doherty tek je nedavno saznao da ima kći staru godinu i pol. Činjenicu da ima još jedno dijete saznao je kad su ga pozivali na sud zbog alimentacije. - Dobio sam dijete s djevojkom koju sam poznavao i sad su mi rekli da moram plaćati alimentaciju, rekao je Doherty.

Iako nije poznato s kim, zna se da je britanski roker otac 10-godišnjeg dječaka i 16-mjesečne kćeri s druge dvije žene.

>>Pete Doherty: Heroin mi je i lijek i otrov, ali bez njega ne mogu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije