Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trač ili istina

Britanski mediji: Kate Middleton je trudna i rodit će djevojčicu?

Kate Middleton princ William
Foto: Arthur Edwards/News Syndication/PIXSELL
14.02.2014.
u 10:30

Kate je, otkriva izvor, trudna 14 tjedana, a navodno je rekla da se ova trudnoća jako razlikuje od prve kada je zbog teških mučnina morala biti i hospitalizirana.

Vojvotkinja od Cambridgea, Kate Middleton, opet je glavna tema britanskih medija. Glasine da je Kate opet trudna i da će ovaj put na svijet donijeti princezu, objavio je Globe. Navodno je tako vojvotkinja rekla Wiliamu, otkrio je izvor za Globe.

Prema pisanju lista, iako se spol treba tek utvrditi, vojvotkinja je uvjerena da će roditi djevojčicu. Kate je, otkriva izvor, trudna 14 tjedana, a navodno je rekla da se ova trudnoća jako razlikuje od prve kada je zbog teških mučnina morala biti i hospitalizirana.

Odmah su se pokrenula i šuškanja o tome kako bi se buduća princeza trebala zvati.

- William je uvijek govorio da će, ako ikada bude imao kćer, nadjenuti joj ime po njegovoj pokojnoj majci, princezi Diani, rekao je izvor, dodajući da se kraljica, Williamova baka, slaže s tim izborom.

- Kraljica Elizabeta dala je svoj blagoslov. Suočena je s mnogim zdravstvenim problemima i živi svoje posljednje dane te zna koliko bi to značilo Wiliamu, rekao je navodno izvor, a piše IBT.

Glasine o novoj trudnoći vojvotkinje pokrenule su se i u siječnju kada je Star magazine objavio da je Kate trudna dva mjeseca. Hoće li princ George zaista dobiti sestricu ili su sve samo nagađanja, pokazat će vrijeme.

>>Zablistala u smaragdnoj haljini: Kate Middleton vratila se s odmora

Komentara 2

LI
liliZG
11:55 14.02.2014.

i tamo ima nevjerojatnih prekognicističkih novina kao i kod nas, ...oni već znaju da je Kate trudna, i koliko dugo, i da će biti djevojčica, i da će se zvati Diana i da kraljica majka Elizabeta jako bolesna i samo što nije riknula....eto sve to oni već znaju, svaka čast....?!?!?!?!?!?!?!?!!?

TR
trinkkakao
13:38 21.02.2014.

Sretno joj!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije