Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
najseksi djevojke

Britanci u deliriju: Zamamni Viktorijini anđeli sele se u London!

Adriana Lima,Candice Swanepoel
Foto: Stefan Rousseau/Press Association/PIXSELL
1/6
15.04.2014.
u 19:24

Informaciju su objavili čelnici kompanije u društvu predivnih anđelica Adriane Lime i Candice Swanepoel

Najpoznatija modna revija legendarne linije donjeg rublja Victoria's secret ove se godine neće održati u New Yorku, već se seli u britansku metropolu!

Informaciju su objavili čelnici kompanije u društvu uvijek zamamnih anđelica Adriane Lime i Candice Swanepoel u londonskoj trgovini u ulici Bond, javlja Vogue. Ovo je drugi put da će brend koji posjeduje više od 1000 trgovina diljem svijeta organizirati reviju izvan SAD-a od 1995. godine.

Foto: Stefan Rousseau/Press Association/PIXSELL

Najiščekivaniji modni show ove će se godine održati 2. studenog. Prošle godine nosile su ga Lily Aldridge, Cara Delevingne i Doutzen Kroes, a revija je proslavila i Mirandu Kerr, Gisele Bundchen, Heidi Klum te Rosie Huntington-Whiteley.

>>Reklama s Bar Refaeli zabranjena u Izraelu!

Komentara 1

Avatar jigaboo
jigaboo
19:58 15.04.2014.

britanci u delirijumu, pa sad, ja zivim u londonu I da sad ovo nisam procitao ne bih znao,evo meni zena englezica isto pojma nema a nije je ni briga a ne da je u delirijumu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije