Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Idila je trajala dvije godine

Brak Novaka i Jelene Đoković uzdrmala je lijepa Indijka

Novak Djokovic Foundation Fundraising Dinner - LondonNovak Djokovic and girlfriend Jelena Ristic arriving at the Novak Djokovic Foundation fundraising dinner at the Camden Roundhouse, London   Doug Peters Photo: Press Association/PIXSELL
Foto: Press Association/Pixsell
1/4
30.08.2016.
u 09:00

Talijanski mediji tvrde da je Jelena zbog njegove prijevare s Deepikom Padukone tražila razdvajanje računa na kojima je bogatstvo od 140 milijuna dolara

– Ozljeda nije bila razlog moje loše igre u Wimbledonu. Imao sam privatnih problema u tom trenutku. To su životno izazovne situacije koje sam sada prevladao, a ojačale su me. Taj je period iza mene i idem dalje – izjavio je Novak Đoković u intervjuu za talijanski La Gazzetta dello Sport i potaknuo glasine da je taj osobni problem zapravo mogući razvod od supruge Jelene.

Najplaćenija indijska glumica

Talijanski mediji, uz dosta ograđivanja, pišu da je tenisač iz trećeg kola Wimbledona ispao jer mu je supruga neposredno prije turnira zaprijetila razvodom, i to zbog njegove navodne afere s najplaćenijom indijskom glumicom Deepikom Padukone. Novak je u njezinu društvu uživao u Los Angelesu u ožujku kada su ih paparazzi snimili dok su zajedno odlazili s večere iz restorana “The Nice Guy”. Nedugo nakon toga Novak je tvrdio da je 30-godišnja glumica njegova i Jelenina prijateljica.

No, Jeleni i nije tako bliska prijateljica jer, tvrde talijanski mediji, baš zbog Deepikine bliskosti s njezinim mužem Jelena je zatražila da se njezin bankovni račun razdvoji od Novakova.

Je li njihov odnos prijateljski ili ljubavni, nije komentirala ni Deepika, koja s Novakom sigurno ima puno zajedničkih tema jer je do 20 godine bila u indijskoj badminton-reprezentaciji i dolazi iz sportske obitelji. Napustila je sport zbog modelinga, a ove godine Forbes ju je s ukupnom zaradom od 10 milijuna dolara uvrstio na listu deset najplaćenijih glumica svijeta.

Zaljubljeni od sedamnaeste

Srpski mediji ne vjeruju da je brak Jelene Ristić i Novaka Đokovića uzdrmala afera s bolivudskom glumicom jer su uvijek slovili za složan i zaljubljen par. Upoznali su se kao 17-godišnjaci, a Novak ističe da ga je supruga osvojila osmijehom. – Hvala Bogu što smo se sreli prije mojih velikih uspjeha jer znam da je Jelena sa mnom zbog mene, a ne zbog mog novca i slave.

Ona mi je najveća podrška – ističe sportaš čije bogatstvo iznosi 140 milijuna dolara. U vrijeme dok je Novak počinjao svoj uspon na ATP listi Jelena je bila na studiju ekonomije u Milanu i tada su se rijetko viđali jer nisu imali novca za avionske karte. Kada su počeli zajednički život u Monte Carlu, Jelena se zaposlila u jednoj naftnoj kompaniji i u tom periodu doktorirala je menadžment, a uskoro i postala direktorica Zaklade Novak Đoković.

rujnu 2013., dok su u helikopteru letjeli nad Provansom, Novak je zaprosio Jelenu, a vjenčanje se održalo u srpnju sljedeće godine na Svetom Stefanu. Iste te godine u listopadu dobili su sina Stefana kojeg se trude držati podalje od medija želeći mu osigurati što normalnije djetinjstvo. 

>> Đoković bio pred razvodom od Jelene, a ona je nakon afere odvojila bankovne račune?

Komentara 15

Avatar comparator
comparator
09:13 30.08.2016.

Hrvatsku ne zanima netko tko ju ne predstavlja baš u nijednom i nikakvom kontekstu i vjerujem kako je ovo neko namjerno izazivanje Večernjeg ili srbijanskog lobija koji se u njemu stvorio . To bi me žalostilo jer Srbija ima svojee novine ,a Hrvatska tek jedne bar do sada dnevne novine kjoje zadovoljavaju baš hrvatske čitatelje. Nemojte stvarati jugoslavenski list u Hrvatskoj ,molim vas !

DU
Deleted user
09:27 30.08.2016.

Dobra ''jugo'' priča za lakovjerne, riječ je o dogovorenom razvodu i jedan od načina izbjegavanja plaćanja poreza u elitnim destinacijama. Kad bi se uveo porez na podjelu novca i imovine nakon razvoda vjerujte da bi ih kod ''bogatih'' bilo puno manje.

Avatar Zagrebčanec
Zagrebčanec
11:37 30.08.2016.

Obitelj je najvažnija stvar za ostvarenje naše osobne životne sreće i zadovoljstva. Ako se rasturi obitelj...put u pakao je otvoren!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije