Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
imala je samo 14

Brak manekenke i moćnog ruskog naftaša šokirala javnost

elizaveta model
Foto: Instagram
29.07.2016.
u 10:35

Ivanov, bivši je šef Lukoila u Singapuru oženio se Elizavetom nedavno, a vjenčanje je bilo u glamuroznom dvorcu u Francuskoj

Jedan od najviše pozicioniranih menadžera u ruskoj naftnoj kompaniji Lukoil oženio se modelom Elizavetom Adamenko. U središtu pozornosti javnosti Valentin Ivanov (55) se našao jer je s njom počeo vezu kada je imala samo 14 godina.

Ivanov, bivši je šef Lukoila u Singapuru oženio se Elizavetom nedavno, a vjenčanje je bilo u glamuroznom dvorcu u Francuskoj.

Njezin Instagram prepun je fotografija glamuroznog stila života, a među fotkama mogu se naći skupocjeni automobili, prsten s velikim dijamantom na njezinoj ruci, vožnja jahtom... Na nekim fotografijama koje su redom izbrisane s njezina Instagrama, ovaj par može se vidjeti u ljubavnim zagrljajima, maženju i šetnjama, piše Daily Mail.

Ruski mediji objavili su ovu vijest među prvima. Par, naime, živi u Singapuru, gdje je kao i u Rusiji granica na zakonit pristanak u seksualne odnose 16 godina, no zasad kod para ne postoje indicije nezakonitog seksa. 

Odgovorila svima koji su je napadali

Elizaveta je putem društvenih mreža odgovorila svima onima koji su kritizirali njenu vezu s puno starijim muškarcem. Na Instagramu je jedna fotografija s Ivanom, a ispod nje ostavila je poruku svima koji napadaju njihov odnos. 

"Ljudi bi trebali biti zreliji i pametniji. Ako mislite da su svi modeli bludnice trebali biste provjeriti svoj rječnik. Zašto je mlada osoba koja se druži s nekim puno starijim automatski k****, a starija osoba sponzor? Ovo je samo nova razina komunikacije, a ja ću proslaviti 55. rođendan Valentina", poručila je.

Vjenčali su se na Azurnoj obali u dvorcu Saint Jeannet, poznatom po luksuznim vjenčanjima. Fotografije s vjenčanja su izbrisane.

 

I'm everywhere🌏

A photo posted by LizaAdamenko (@lizaadamenko) on

 

Miss u already

A photo posted by LizaAdamenko (@lizaadamenko) on

Komentara 10

Avatar Maggy1103
Maggy1103
16:34 29.07.2016.

stari pedofilski jarac i mlada cura koja je sve prije nego lipa, al se pomamila za lovom i raskošnim životom. lipo je ne vodit računa o cijenama, al spavat s nekim tko ti može bit dida? ma bljak!

DU
Deleted user
12:08 29.07.2016.

Želio je biti siguran da je prvi.

RI
rikavac
10:54 29.07.2016.

Vjerovatno ke od 14 do 16 godine vjerovatno je krunicu molila i cekala 16 godinu da se moze seksat. Velika je to ljubav i veliki novci i raskos u pitanju pa godine nisu vazne.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije