Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
i botoksa

Brak im je pred raspadom zbog ljubomore i Jennifer Lopez?

Nicole Kidman
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/5
18.04.2014.
u 16:57

Napetosti u bračnom odnosu Nicole Kidman i Keitha Urbana pojavile su se zbog njihova užurbanog načina života i razdvojenosti, ali i botoksa

Čini se kako je sedmogodišnji brak Nicole Kidman i Keitha Urbana pred raspadom. Napetosti u bračnom odnosu pojavile su se zbog njihova užurbanog načina života i razdvojenosti, ali i botoksa.

Također, Keith Urban navodno flerta s drugim ženama, pogotovo s Jennifer Lopez, s kojom je sudac u "Američkom idolu" te bi ovo ljeto trebao provesti na turneji.

– Nicole je bijesna jer je očekivala da će ostatak godine provesti zajedno. Ovo saznanje potpuno je pogodilo – kaže izvor blizak obitelji, dodavši kako par već dulje vremena nije intiman. Također, Nicole još uvijek ima traume zbog razvoda od Toma Cruisea te se boji kako će opet ostati sama.

– Njihovo seksualni život izblijedio je tijekom godina. Ne bi me čudilo da nisu imali odnose godinama – dodao je izvor.

No, nije samo ljubomora i razdvojenost problem. Navodno je Nicolina opsjednutost botoksom ostavila traga i na licu Keitha Urbana, koji je također poprimio plastični izgled.

>>Nicole Kidman nježno ljubila supruga na crvenom tepihu

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

Reuters/PIXSELL

Komentara 2

US
USA
20:45 18.04.2014.

Sjedio sam do njega u restoranu i jako je nizak, a glava mu je prevelika. Da ne kazem da ima seljoberski Bon Jovi look koji ima vecina country pjevaca. Od izgleda im je samo gora glazba ha, ha

QW
qwas33333
20:41 18.04.2014.

šta ćemo sad? kud sad?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije