Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najbolja reklama

Bradley Cooper uživao na našoj obali i oduševio se nudističkim plažama

Bradley Cooper
Foto: Youtube Screenshot
1/4
20.01.2017.
u 14:45

Glumac je našom obalom jedrio 1999. godine, a video je tek nedavno objavljen i na Youtubeu. Bradley je posjetio Cres, Lošinj, Kornate i uživao u ljepotama naše obale i gostoprimstvu domaćina

Holivudski glumac Bradley Cooper jedrilicom je 1999. godine obilazio našu obalu i snimio mali dokumentarac o tome. Dokumentarac je tek nedavno objavljen i na YouTubeu.

Cres, Lošinj, Kornati, Dugi otok bile su neke od destinacija naše obale koje je Bradely posjetio jedrilicom i otkrivao zanimljive ljude i ljepote našeg juga. Lovio je Bradley s našim ribarima hobotnice, kajakom obilazio otoke, sudjelovao na ljetnim feštama a najviše se oduševio nudističkim kampom i plažama.

- Zanimljivo je da je Hrvatska bila prva zemlja u Europi koja je počela s nudističkim turizmom - rekao je Bradley u videu dok se šetao nudističkim kampom.

Na kraju se i skinuo gol jer je morao poštivati pravila u kampu. 

Koliko je glumac i dečko lijepe Irine Shayk uživao na našoj obali pogledajte u videu. 

Komentara 1

Avatar ciklama
ciklama
21:06 20.01.2017.

Simpa čovjek koji je u međuvremenu prereastao u megastara.. ali nekak mi se preveć družio s dečkima.. a znamo da je Hrvatska poznata po ljepoticama .. ??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije