Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bitka se nastavlja

Brad Pitt: Zbog djece sudu nisam odgovorio na Angelinin zahtjev za razvod!

Angelina Jolie i Brad Pitt
Foto: Reuters
1/5
21.10.2016.
u 14:30

Glumac želi izbjeći dugotrajnu i potencijalno prljavu sudsku bitku oko razvoda i skrbništva nad djecom i misli da bi to nanijelio veliku štetu djeci

Brad Pitt jučer je trebao sudu u Los Angelesu dostaviti pravni odgovor na zahtjev za razvod braka koji je podnijela njegova supruga Angelina Jolie, no glumac je odbio javiti se sudu. Kako piše portal TMZ glumac je to učinio jer želi zaštiti djecu i boji se kako bi povlačenje po sudu i dugotrajna i potencijalno prljava sudska bitka zbog razvoda moglo nanijeti preveliku psihološku štetu njihovoj djeci. 

Podsjetimo, Angelina je tražila potpuno skrbništvo nad njihovo šestero djece s čime se Brad ne slaže i želi da podijele skrbništvo. S obzirom da se njen suprug nije očitovao sudu oko njenog podnošenja zahtjeva za razvodom, Angelina bi mogla povući poteze kojima bi u pravnoj borbi u ovom trenutnu bila u prednosti pred Pittom. No, i ona je odlučila da je za cijelu obitelj bolje da se izbjegne povlačenje po sudu. 

Kako javlja TMZ oboje su trenutno u fazi primirja, odnosno spremni su dogovoriti se nagodbom o razvodu i skrbništvu nad djecom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije