Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Borba

Brad Pitt ovim potezom doveo je do ludila Angelinu Jolie

angelina jolie
Foto: Dominic Lipinski/Press Association/PIXSELL
1/4
20.10.2016.
u 16:52

Kada je saznala da Brada oko razvoda i preuzimanja skrbništva savjetuje njezin otac Jon, s kojim ona ne priča, poludjela je.

Razvod Brada Pitta i Angeline Jolie bit će duga i teška borba u kojoj obje strane napadaju najgorim ''oružjem''. Glumac se tako, piše US Weekly, urotio s Angelininim tatom Jonom Voightom, s kojim Angelina nije u dobrim odnosima, i od njega je tražio savjete kako nadmudriti njegovu kćer u ovoj brakorazvodnoj parnici.

Jon je zetu objasnio da je Angelina preslika svoje mame Marcheline Bertrand jer je jednako psihički nestabilna kao i majka, i to bi moglo naštetiti njihovoj djeci. Savjetovao mu je da u borbi za skrbništvo nad djecom igra na kartu njezine psihičke rastrojenosti. Naravno, Angelina je poludjela saznavši da se Brad sastaje s njezinim tatom, s kojim ona ne razgovara godinama, i da sluša njegove savjete. 

U međuvremenu je Angelinu i djecu je ipak ispitao FBI-a kako bi se utvrdilo je li Brad zaista tijekom leta u privatnom avionu napao sina Maddoxa. Navodno, Maddox ne želi vidjeti oca i ljutit je što nije ispunio obećanje i odveo ga prošli vikend na koncert omiljenog mu benda. 

Ključne riječi

Komentara 6

DU
Deleted user
17:40 20.10.2016.

Jesenti milu bigulicu, da rečem onako pučki a opet fino, jako me zabolje ona stvar i za Džoli Anđu i za Pitt Brendija. Što ja, ali i većina hrvatskoga puka, imamo zajedničko s to dvoje bjelosvjetskih ispraznika?

Avatar Bik
Bik
21:31 20.10.2016.

svaki roditelj zna da vec sa 2 djece brzo dodjes na limit energije,imas pune ruke posla a ona je htjela da svima pokaze kako ima veliko srce i stime je sve zabrljala ,nista protiv djece nek su ziva i zdravaava ali sine budi realna... i budi sretna da Bred ponekad pripazi na njih to je dobro za klince,za tebe , i za sve ostale.

PR
Prekobrda
20:37 20.10.2016.

Zaista ljudi mene boli vec razmisljajuci tko ce ovoj ludari dvatai dnevnu oralnu dozu spermavimicina da ne poludi do kraja i pocme u tom ludilu ubijati sve oko sebe koji joj nisu po volji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije