Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na gala večeri

Brad Pitt dobro se našalio na račun Rihanne i Jay Z-ja

Rihanna i Brad
Foto: Press Association/PIXSEL
1/4
15.12.2014.
u 10:31

Slavni glumac na Rihanninoj dobrotvornoj večeri imao je dužnost najaviti njen nastup, no to je napravio na neočekivan način

Prvi dobrotvorni Diamond Ball u organizaciji Fondacije Clara Lionel na čijem čelu se nalazi Rihanna održan je na prestižnom Beverly Hillsu. Gala večera okupila je brojna poznata imena iz svijeta slavnih, među kojima je bio i glumac Brad Pitt.

On je na Diamond Ballu imao čast najaviti nastup slavne Rihanne, a to je napravio na pomalo čudan način. Dok su se u pozadini izmjenjivale slike iz Rihannine mladosti, glumac je započeo svoj monolog.

– Što je pošlo po zlu? Da, gledate u mladu djevojku prepunu nade i snova, s cijelim životom ispred sebe. I što se dogodilo? To nije lijepa priča – započeo je svoju najavu Brad i mnoge okupljene ostavio zatečenima. No tu nije stao, nastavio je dalje u istom tonu.

– Kao i mnogi drugi i Rihanna je sletjela na ulice New Yorka sa samo 16 godina i vrlo brzo došla u loše društvo, koje predvodi sumnjivi lik poput Jay-Z-ja koji je zaslužan za velike hitove. Nepotrebno je reći da je otad sve krenulo nizbrdo – izjavio je pred okupljenima slavni glumac i pri tome smiješkom otkrio da je zapravo riječ o šali na račun slavne pjevačice.

Foto: Press Association/PIXSEL

Svoj govor Brad je završio komplimentima na račun barbadoške ljepotice čiji je život ponovno u šali nazvao ''njenim velikim neuspjehom''. Tu je, između ostalog, spomenuo prodaju 54 milijuna albuma, osvajanje 7 Grammyja, 90 milijuna Facebook-fanova i više od 40 milijuna pratitelja na Twitteru.

Rihanna takvu najavu Bradu nije zamjerila. Sve je shvatila kao dobru šalu kojoj je motiv bio dobro zabaviti okupljene, među kojima su bili i Kim Kardashian, Kris Jenner, Nikki Reed, Kat Graham, Big Sean, Ellen Pompeo, Lewis Hamilton, Adrienne Bailon, Tyrese Gibson i drugi.

>>Rihanna je trudna?!

>>Progovorio o braku s Angelinom: Uvijek sam vjerovao da je sreća precijenjena

>>Rihanna posjetila Bijelu kuću: Pustite me unutra

Komentara 2

SE
sestrićna
12:04 15.12.2014.

pokušao joj je reći istinu na duhovit način a da se ne naljuti..ovako je jednim udrcem ubio dvije muhe...

Avatar bradaZG
bradaZG
13:59 15.12.2014.

Ah ta istina......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije