Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sinovi na maminoj strani

Brad Pitt bori se za naklonost svoje djece, evo što je odlučio učiniti

Angelina Jolie, Brad Pitt
Foto: Reuters
1/3
25.01.2017.
u 20:25

Glumac se vratio u vilu u kojojje živio s Angelinom Jolie i djecom i odlučio je imanje pretvoriti u zabavni park, u dvorištu je postavio trampolin i skate park

Brad Pitt vratio se u vilu u Los Angelesu u kojoj je živio zajedno s Angelinom Jolie i njihovom djecom, javlja američki portal TMZ. Glumac je odličan u namjeri da ponovno osvoji naklonost svoje djece, koja dok traje Bradova i Angelinina brakorazvodna parnica, žive s mamom.

Glumac je odlučio na imanju na kojem su svi prije zajedno živjeli, izgraditi veliku igraonicu za klince i vilu pretvoriti u kuću zabave, tvrdi izvor blizak glumcu. Tijekom vikenda u dvorištu kuće je postavio veliki trampolin što je tek prva investicija u veliko igralište koje će djeca dobiti. 

- Brad želi da se djeca osjećaju dobro u kuću u kojoj su proveli najveći dio djetinjstva i želi im tamo stvoriti mali raj. Povećao je i skate par i sada se park proteže oko cijele kuće. Najviše to radi zbog Maddoxa i Paxa koji su u ovoj cijeloj situaciji zauzeli maminu stranu - kaže izvor.

Maddox (15), Pax (13), Zahara (11), Shiloh (10) i osmogodišnji blizanci Vivienne i Knox s tatom se mogu zasad viđati jednom tjedno

Komentara 1

CI
cika123
22:17 25.01.2017.

Roditelji kojima su djeca na prvom mjestu ne treba nikakav sud da im određuje koliko će jedan od njih moći viđat djecu. Sve drugo je inat.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije