Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bili zaručeni

'Brad Pitt bio je predobar za mene, bila sam pravo dijete u vezi s njim'

gwyneth paltrow brad pitt
Foto: Malcolm Clarke/allaction.co.uk/Press Association/PIXSELL
1/4
15.01.2015.
u 09:06

U povodu promocije filma 'Mortdecai', glumica je otkrila sve o svojim slavnim bivšim partnerima, a dotakla se čak i teme mlade Jennifer Lawrence i njenog bivšeg muža

Gwyneth Paltrow dala je jedan od najotvorenijih intervjua u životu. U povodu promocije filma ''Mortdecai'', glumica je otkrila sve o svojim slavnim bivšim partnerima, a dotakla se čak i teme mlade Jennifer Lawrence i njenog bivšeg muža.

– Postoji zaista jako prijateljstvo među nama, smijemo se i zabavljamo zajedno, iako ima trenutaka kad je teško – izjavila je glumica. Upitana kako bi komentirala da joj bivši hoda s nekim kao što je Jennifer Lawrence. – Tko kaže da ja to ne odobravam? To je njegov život i njegova odluka. Mislim da i previše voli svoju djecu i da nikad ne bi bio s nekim tko nije izvrstan. Odobrila bi Gwyneth i njegovu vezu s Rihannom te Lindsay Lohan. O vezi s Bradom Pittom rekla je "da je bila jako zaljubljena u njega i da je definitivno to veza s njim bila dobra za njenu karijeru".

Dodala je i kako o toj koristi nije razmišljala dok su bili zajedno. – Bila sam dijete. Imala sam 22 godine kad sam ga upoznala. Nisam bila spremna za vezu, bio je predobar za mene. Kad ga vidim danas, ponašamo se prijateljski, no ne družimo se – komentirala je Gwyneth Brada. S Benom Affleckom ostala je prijateljica do danas te se druže. U sjajnim je odnosima i s njegovom suprugom Jennifer Gardner. Prekinuli su, kako kaže, zbog njegove nezrelosti u vrijeme dok su hodali.

>>Chris Martin i Gwyneth Paltrow grlili se u New Yorku

>>Kako se Gwyneth od djevojke iz susjedstva pretvara u filmsku divu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije