Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neočekivan potez

Brad je opet povrijedio Angelinu, ona je frustrirana i ljutita

Angelina Jolie i Brad Pitt
Foto: Reuters
1/5
03.03.2017.
u 09:15

Glumac je opet u kontaktu s bivšom suprugom Jennifer Aniston, što je jako uzrujalo Angelinu i ne može vjerovati da se Pitt opet želi družiti i komunicirati s bivšom

Brad Pitt i Jennifer Aniston ponovno su u dobrim odnosima i prvi put otkako su se rastali opet komuniciraju. Nakon što mu je propao brak s Angelinom Jolie, Pitt se odlučio pojadati Jennifer i sada se već neko vrijeme dopisuju sms porukama i često se čuju telefonom.

Kada je saznala da se Brad dopisuje s bivšom, Angelina je poludjela, javlja Hollywoodlife. Činjenica da njihov razvod još nije finaliziran, a Brad se opet sprijateljio s bivšom suprugom, jako je uznemirila Angelinu.

– Angelina je frustrirana, zbunjena, ljutita i povrijeđena. Nije se nadala da će Brad tako brzo krenuti dalje i da će obnoviti svoje prijateljstvo s Jenn. Sada je svjesna koliku je podršku imala u Bradu, jako joj nedostaje i sve je sigurnija kako razvod možda i nije tako dobra odluka – rekao je izvor blizak Angelini. 

>>Angelina Jolie pustila suzu pred kamerama govoreći o razvodu od Brada Pitta

>>Brad Pitt bori se za naklonost svoje djece, evo što je odlučio učiniti​

Komentara 2

Avatar sidhara
sidhara
09:44 03.03.2017.

Ovi dave svijet sa svojim prljavim rubljem iz svojih propalih brakova.

AU
austrougarskigeneral
19:19 03.03.2017.

stalno se svađaju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije