Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
skromno!

Brad i Angelina za svadbu nisu potrošili gotovo ništa

Brangelina
Foto: Screenshot
1/8
29.08.2014.
u 08:42

Mislite li da su Brad i Angelina tajno vjenčanje platili milijune dolara? Varate se

Mislite li da su Brad i Angelina tajno vjenčanje platili milijune dolara? Varate se. Iako mnogi slavni glumci plaćaju basnoslovne iznose za taj važan dan, Angie i Brad nisu potrošili praktički ništa. Naime, vjenčali su se na posjedu svoje vile na jugu Francuske, a budući da je posjed njihov, nisu platili ništa. Nisu platili ni za spavanje gostiju jer su rijetki uzvanici spavali u njihovu domu.

Cvijeće su ubrala djeca na posjedu, pa su i s tim troškom na ništici. No, potrošili su zato 4 tisuće dolara na hranu, kao i 100 tisuća dolara na privatni let za 22 gosta. Prstenje nisu platili, bio je to dar prijatelja Roberta Procopa, poznatog dizajnera nakita, piše E!Online. Potrošili su, dakle, nešto više od sto tisuća dolara, što je jako malo ako znamo da je par u posljednjih 10 godina zaradio oko 400 milijuna dolara. Skromno i sa stilom! Svaka čast!

Foto: Instagram

>>Angelina Jolie i Brad Pitt vjenčali se na intimnoj ceremoniji

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar DZvonimir@KNIN
DZvonimir@KNIN
10:02 29.08.2014.

ludost je bez kraja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije