Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DIJELE IMOVINU

Brad i Angelina prodaju dvorac u kojem su se vjenčali

Angelina Jolie i Brad Pitt
Foto: Reuters
1/5
23.10.2016.
u 14:15

Uskoro bivši supružnici postali su vlasnici dvorca u Francuskoj prije četiri godine, kada su ga kupili za 60 miliona eura. Zamak se nalazi na imanju u Provansi i proteže se na 5 tisuća kvadratnih metara, a u svom sastavu ima vinograd, maslinike i jezero.

Brad Pitt i Angelina Jolie  spremni su prodati dvorac Miraval u južnoj Francuskoj, gdje su 2014. godine izgovorili sudbonosno "da", piše Us Weekly.
Uskoro bivši supružnici postali su vlasnici dvorca u Francuskoj prije četiri godine, kada su ga kupili za 60 miliona eura. Zamak se nalazi na imanju u Provansi i proteže se na pet tisuća kvadratnih metara, a u svom sastavu ima vinograd, maslinike i jezero.

Situacija se zakomplicirala

Brad i Angelina su prvo unajmljivali dvorac kada bi sa djecom boravili u Francuskoj, da bi konačno, prije četiri godine odlučili da ga kupe. Međutim, situacija se zbog razvoda prilično zakomplicirala pa su Brad i Angelina donijeli zajedničku odluku da je najbolje prodati imanje, kaže izvor blizak paru.

>>Brad Pitt ovim potezom doveo je do ludila Angelinu Jolie

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
22:56 23.10.2016.

Hoce da prodaju "mjesto zlocina"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije