Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najkraći DOMAĆI brakovi

Bračna sreća N. Janjić i J. Lokasa nije potrajala ni dvije godine

nataša janjić lokas
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/13
21.08.2014.
u 09:01

Od tajne ljubavi, nesuglasica zbog kupnje stana i mirenja do razvoda

U ljubavnoj vezi glumice Nataše Janjić i Joška Lokasa stvari od početka nisu išle glatko. Zaljubili su se na snimanju serije "Mamutica", u vrijeme dok je Nataša prekidala vezu s redateljem Antonijem Nuićem, a Joško je još bio u braku s Ivanom Silom, s kojom ima troje djece.

Ne komuniciraju

Kada su se oslobodili okova koji su sputavali njihovu ljubav, upustili su se u romansu koja je na početku djelovala idilično, ali se brzo rasplinula kada je Joško 2011. odbio kupiti zajednički stan. Ipak, godinu poslije razmirice su uspješno riješili, kupili stan, zaručili se u rujnu 2012., a vjenčane zavjete razmijenili na Staru godinu na velikom svadbenom tulumu koji je okupio cijelu domaću glumačku kremu. Činilo se da je idila sada potpuna i zato je vijest o njihovu razvodu nakon samo godinu i osam mjeseci braka, koju je objavio časopis Story, iznenadila javnost. Nataša se navodno iselila iz njihova zajedničkog stana u središtu grada i dio ljeta provela u Dubrovniku, gdje je igrala u predstavi "Romeo i Giulietta", a trenutačno je u rodnom Splitu.

Kako se Joško nije pojavio na njezinoj premijeri na Dubrovačkim ljetnim igrama, što je njihovim prijateljima bilo neobično jer Natašine premijere ne propušta, počela su nagađanja o njihovim bračnim problemima. Navodno cijelo ljeto nisu komunicirali, a konačnu odluku o razvodu još nisu donijeli. Da ljubavne priče i suživot često nisu bajkoviti kako to obično prikazuju romantični filmovi, potvrdila je prije nekoliko mjeseci i sama Nataša.

Kraj nije konačan?

– Bračni život nije onakav kakvim ga opisuju bajke. Na njemu treba stalno raditi – izjavila je glumica nedavno u jednom intervjuu. Da su komunikacija, razumijevanje i tolerancija važni faktori za uspješan ljubavni odnos, isticao je i Joško naglašavajući kako njihov nedostatak može dovesti samo do kraja veze.

Što je presudilo njihovu bračnom krahu i je li on uistinu konačan, jer su Nataša i Joško već imali faze udaljavanja i mirenja, zasigurno će se doznati uskoro kada se oglasi i sam par.

>>Nataša Janjić i Joško Lokas se razvode?

>>Koja je tajna osmijeha Nataše Janjić Lokas?

>>Vjenčali se Nataša Janjić i Joško Lokas. Pogledajte tko je došao

Komentara 25

KG
KG002
09:49 21.08.2014.

Ne gradi se sreća na tuđoj nesreći. Kad tad sve se vrati.

Avatar IVANIVANIVAN
IVANIVANIVAN
09:43 21.08.2014.

Joško ,Joško troje djece si ostavio radi ove kvazi umjetnice

DU
Deleted user
09:56 21.08.2014.

Kakav to brak može biti ako razoriš obitelj s troje dijece. Ako je jednom mogla to napraviti napravite će opet. Kraj priče.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije