Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Životni ciklus

Bowie prije smrti doznao da treba postati djed

David Bowie
Foto: Reuters
11.02.2016.
u 13:05

Duncan Jones, sin Davida Bowieja i njegove bivše žene Angie, oženjen je fotografkinjom Rodene Ronquillo

Nekoliko dana prije smrti David Bowie je doznao da bi trebao u lipnju postati djed, napisao je njegov sin, redatelj Duncan Jones na svom Twitteru.

"Danas je mjesec dana otkako je tata umro. Napisao sam mu božićnu čestitku: čeka se u lipnju. Životni ciklus. Volim te djede", napisao je Duncan Jones uz fotografiju crteža djeteta u utrobi uz oblačić "Čekam".

Duncan Jones, sin Davida Bowieja i njegove bivše žene Angie, oženjen je fotografkinjom Rodene Ronquillo. Bowie je također dobio kćer Lexi, u braku s manekenkom somalskog podrijetla Iman.

Bowie, jedan od najutjecajnijih umjetnika u zadnjih pet desetljeća, umro je 10. siječnja, dva dana prije svog 69. rođendana i nakon objave njegova posljednjeg albuma "Blackstar".

>> 'Crna zvijezda ima notu tame, jednostavnosti i konačnosti'

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar @promatrač
@promatrač
14:28 11.02.2016.

Barem da je živio još 50 godina. Možda bi i saznao tko će mu biti praprapra unuci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije