Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
veliki intervju

Borna Rajić otkrila: Luka je letio avionom u ratnoj zoni, bez pardona, samo da me vidi

borna rajić
Foto: Instagram
1/8
07.05.2015.
u 08:42

– Prvo je bila bivša žena kamiondžije, pa je bilo sad je treba na psihijatriju, a sad već nju treba ignorirati jer će postati važna. Ja sam briljantna, a moja najveća snaga je u mom umu

Borna Rajić progovorila je u intervjuu za RTL o svom bivšem suprugu i njegovoj navodnoj novoj vezi. To je tek prvi dio prikazanog intervjua, snimljenog u njezinu pariškom domu.

– Prvo je bila bivša žena kamiondžije, pa je bilo sad je treba na psihijatriju, a sad već nju treba ignorirati jer će postati važna. Ja sam briljantna, ali moja najveća snaga je u mom umu. Meni je uvijek identifikacija s bivšom ženom Luke Rajića kao nekim ostvarenjem bila, ustvari, najveća životna pljuska. Jer ja smatram da je njegovo najveće životno ostvarenje što sam mu ja bila prva žena–- rekla je lijepa Borna, svjesna svih "utega" koje nosi njezino ime i njezina prošlost.

Ipak, ne dira je to previše. Upoznali su se u jednoj zagrebačkoj teretani, a iako to nije bila ljubav na prvi pogled, poduzetnik ju je osvojio maštovitim udvaranjem. – Svi mi nosimo percepciju neke princeze kojoj će doći princ na bijelom konju i koji će vam pružiti cijeli svijet, i naravno da je tu Luka bio nenadmašan. Znači, udvaranje koje sam ja imala od Luke... It's like filmska priča. Luka Rajić je letio avionom u ratnoj zoni bez pardona samo da dođe i da me vidi. To je ljubav sigurno. Luka kad voli – voli. Vjerujte mi, ne skriva se po kutovima – nastavila je Borna.

Upitana da komentira odnos s Tinom Vukov, Borna je nastavila: Ja bih rekla – kad se Luka Rajić bude zaljubio da ćete to svi znati i da ga nećete trebati po skrivećki dočekivati.

>>Borna Rajić uzvratila udarac Tini Vukov!

>>Borna Rajić i bez šminke izgleda sjajno - Ne biste vjerovali čime se njeguje!

Komentara 72

MU
Mukowsky
09:09 07.05.2015.

Ovoj gospođi hitno treba stručna medicinska pomoć.

Avatar majkomila22
majkomila22
09:18 07.05.2015.

Kad bu.dala progovori..

BJ
Bjelovar112
09:45 07.05.2015.

Ovoj gospođi hitno treba muškarac

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije