Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne odustaje od ljubavi

Boris Novković trećoj je supruzi napisao i pjesmu

27.08.2016., Novalja - Vjencanje glazbenika Borisa Novkovica i politologinje Ines Katic.  Photo: Dino Stanin/PIXSELL
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/4
29.08.2016.
u 12:55

Boris Novković nije uspio u braku s Bojanom Gregorić i Lucijom Matić, a novu sreću našao je uz Ines Katić

Živimo predugo za jedan brak, rekla je svojevremeno Yoko Ono, a s njom bi se zasigurno složio i Boris Novković koji je ove subote treći put potražio sreću u braku. Na otoku Pagu 48-godišnji glazbenik vjenčao se s 19 godina mlađom politologinjom Ines Katić, a svadbeno slavlje se nakon obreda nastavilo u obližnjem hotelu i restoranu Boškinac.

Zaljubljive prirode

Da je zaljubljen u Zadranku Ines pjevač je priznao početkom godine, a već dva mjeseca kasnije posvetio joj je i pjesmu “Ines”.

– Inspirirana je mojom ljubavi, ali nosi i univerzalnu poruku u kojoj će se mnogi naći. Ines je jedna od rijetkih pjesama koje sam napravio u pet minuta – priznao je Novković. Stihom iz pjesme koji kaže “Ines, ugasila si sve dileme... Samo budi kraj mene do kraja svijeta i natrag”, dao je naslutiti kako planira ponovno zakoračiti u brak.

Prije Ines ljubio je slikaricu Ivu Višošević s kojom se upoznao 2011. godine na snimanju spota za njegovu pjesmu “Ni na nebu ni na zemlji”. Iva je na snimanje došla zbog prijateljice koja je glumila u spotu i navodno su nedugo nakon toga zafrcale ljubavne iskre između nje i Borisa. Tri i pol godine trajala je ova ljubavna idila, a da preduhitri tračeve, Boris je o prekidu javnost obavijestio putem Facebooka.

– Ljubav između Ive i mene završila je. Puno smo dali i naučili jedno od drugog, ali došlo je vrijeme da svatko od nas krene dalje kako bi svoju misiju još bolje ispunili. Hvala za ljubav, bilo je neponovljivo i jedinstveno, jedino moguće za riječ koja nosi esenciju svega – dio je Borisove izjave o prekidu.

U vrijeme kada je upoznao slikaricu Ivu još uvijek je službeno bio u braku s drugom suprugom Lucijom. Od Lucije se razveo početkom 2012., četiri mjesece nakon rođenja njihova drugog sina Bona. Glazbenik je Luciju upoznao 2000. na promociji svog albuma “Direkt” na koji je ona došla kako bi intervjuirala Borisa.

Prijatelj s bivšom ženom

Tri godine poslije vjenčali su se u mjestu Bela Cerkev u Sloveniji, a nakon pet godina braka dobili su prvog sina Nou. Poslije razvoda Novković je Luciji prepustio kuću u kojoj su živjeli u braku, a o sinovima su se nastavili zajednički brinuti i ostali su u prijateljskim odnosima.

– Ljubav postoji na različitim razinama. Ako su dvoje ljudi razumni i ako su ispravni, mislim da i razvod kao takav ne mora biti nikakva katastrofa u životu – kazao je nedavno.

Iza Borisa je i mladenački brak s glumicom Bojanom Gregorić. Par je upoznao Ivo Pukanić kada je Bojani bilo 20, a Borisu 25 godina. Njihova bračna sreća opstala je pet godina. 

>>Boris Novković i njegova 19 godina mlađa Ines vjenčali se na Pagu

Komentara 3

RI
ribar110
13:58 29.08.2016.

Neka je sa srecom da mu se nebi desilo da ima vise supruznica nego svih pjesama

KI
kinez14
14:28 29.08.2016.

Sretno stari fakeru

FR
franjom18
16:11 29.08.2016.

jeli onu? da bog da te voda odnijela, :::::)))))))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije