Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'DAT ĆU CIJELO SEBE ZA LJUBAV'

Boris Novković tajanstvenim komentarom na Facebooku najavio razvod?

Boris Novković
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/4
18.01.2017.
u 17:36

Svi koji ste predmnijevali neslavan kraj, uživajte u tome i mislite da ste u pravu, niste, a ja ću uživati u svojoj iskrenosti i uvijek i ponovo dati cijelog sebe za ljubav - napisao je Boris

Boris Novković je nakon sinoćnjeg koncerta u spomen na Kemala Montena u KD Vatroslav Lisinski objavio post na Facebooku, na kojem je dao naslutiti kako ima problema u braku s 19 godina mlađom suprugom Ines.

Boris je objavio video na kojem svi sudionici koncerta pjevaju "Nije htjela", a ispod toga je napisao:

Uživat ću u iskrenosti

- Kraj koncerta za Kemu i moj osjećaj spram ljubavi izvedba i pjesme koja sve govori o istoj. Svi koji ste predmnijevali neslavan kraj, uživajte u tome i mislite da ste u pravu, niste, a ja ću uživati u svojoj iskrenosti i uvijek i ponovo dati cijelog sebe za ljubav. Ako treba četvrti i peti i deseti put! Vjerovat ću u pravu ljubav, zauvijek! I nema drugog komentara! Ines hvala!

Iza Borisa su inače već tri braka. Pet godina bio je u braku s glumicom Bojanom Gregorić, a s novinarkom Lucijom Matić ima dva sina. Da su Ines i Boris u vezi otkriveno je prošle godine upravo na koncert u spomen na Kemala Montena. Vjenčali su se prošlog ljeta, a čini se kako je, nakon manje od godinu dana njihov braz u krizi. Inače, Ines nije pratila Borisa na sinoćnjem koncertu, a on je bio dobro raspoložen nakon koncerta, na zabavi za sve sudionike.

>>Boris Novković oženit će 18 godina mlađu Zadranku Ines Katić

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar nijeminišta
nijeminišta
18:27 18.01.2017.

problem je što mu je žena samo 19 godina mlađa... bilo bi puno bolje da nađe neku barem 35 godina mlađu... takvoj bi valjda bio faca...

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
19:39 18.01.2017.

zampovac

SL
Slavik
22:32 18.01.2017.

Boris je bio faca dok mu je otac bio živ, poslije toga je skroz propo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije