Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'nisam kriva'

Bollywoodska ljepotica osuđena na 26 godina zatvora zbog scene vjenčanja

Veena Malik
Foto: Twitter
1/9
27.11.2014.
u 10:04

Pakistansku glumicu Veenu Malik i još troje ljudi pakistanski sud osudio je na 104 godine zatvora zbog scene vjenčanja na televiziji

Poznata pakistanska glumica Veena Malik osuđena je na 26 godina zatvora zbog - "zlonamjernog boghuljenja".

Naime, bollywoodska zvijezda pojavljuje se u sceni vjenčanja koju prati qawwali, omražena vrsta južnoazijske tradicionalne glazbe. Scena je emitirana ovog svibnja na televizijskoj postaji GEO TV te je izazvala zgražanje javnosti.

Zbog bogohulne scene osuđen je i Malikin suprug Asad Bashir Khan te glavni izvršni direktor Media Group Mir Shakil-ur-Rahman, kao tv voditelj Shaista Wahidi te je skupina dobila ukupno 104 godine zatvora. Također moraju platiti i kaznu od 12.000 funti te su im oduzete putovnice.

Foto: Twitter Screenshot/Youtube

- 26 godina, ma dajte! To je cijeli život. Vjerujem u presudu viših sudova. Nisam napravila ništa krivo - rekla je Malik koja čeka da presuda postane pravomoćna.

Bollywoodska glumica i ranije je podizala prašinu, kada se 2011. godine pojavila gola na naslovnici FHM-a, s tetovažom ISI-ja, pakistanske obavještajne službe.

>>Mjesni imam plakao je od sreće kad je Asija Bibi osuđena na smrt

>>Zbog filma na internetu islamisti UN traže da se blasfemija kažnjava

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije