Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Plesni Spektakl

Bojana Gregorić, Tina Katanić, Jacques Houdek i Marko Tolja pozivaju na Dancestar

dancestar
Foto: Vedran Tolić
1/7
25.03.2015.
u 14:08

Samo najbolji plesači iz Hrvatske imat će priliku pridružiti se više od 6000 plesača iz cijelog svijeta na velikoj završnici plesne senzacije DanceStar 2015. Glumica Bojana Gregorić, voditeljica Tina Katanić te glazbenici Jacques Houdek i Marko Tolja pozivaju na najveći regionalni plesni spektakl.

Plesna senzacija DanceStar zarazila je cijeli svijet! Samo najbolji plesači imat će priliku nastupiti te pokazati svoj talent i vještinu ovog svibnja na DanceStar finalu u Poreču, a prijave i kvalifikacijski turniri već su se održali u brojnim zemljama na čak tri kontinenta. Mladi plesni entuzijasti iz Južne Amerike, Afrike i Europe već su osigurali svoje mjesto u Poreču, a najbolji hrvatski plesači traže svoju priliku ove subote i nedjelje, 28. i 29. ožujka u zagrebačkom Hypo centru.

Da je ples obilježio je i njezin život, potvrdila nam je glumica Bojana Gregorić netom prije početka predstave Kolovoz u okrugu Osage u kazalištu Gavella: “Ja sam kroz ples odrastala i stekla sam neka neraskidiva prijateljstva. Ples nas čini veselijima i zdravijima i ovo je idealna prilika da se i sami uvjerite koliko je ples predivan. Vidimo se u Poreču!“

Kvalifikacijski turnir DanceStar Croatia u Zagrebu svim će zaljubljenicima u ples ponuditi i bogati edukacijski sadržaj pa nas tako očekuju seminari i radionice koje će voditi priznati svjetski koreografi i instruktori plesa. Atraktivna voditeljica Tina Katanić prošle se godine imala priliku pridružiti DanceStar finalu u Poreču: “Prošle sam godine imala priliku i čast biti dijelom DanceStara. Bilo je puno mladih talenata, puno ljudi iz cijelog svijeta i bilo je gušt gledati kako svako na svoj način komunicira svojim jezikom kroz ples. Osobno plešem salsu već neko vrijeme i moram reći da ples oplemenjuje dušu, a pogotovo kad imate priliku vidjeti ovakve talente.”

Glazbenik Jacques Houdek također je sudjelovao na natjecanju DanceStar, a plesače je podučavao pjevanju: “Moje iskustvo sa plesom nije baš veliko, zapravo ga ni nemam ali sam 2011. imao priliku i čast odraditi jednu zanimljivu pjevačku radionicu za sve plesače finalnog turnira i bilo je jako zabavno. Pozdravljam sve rasplesane ljude i pozivam da uplovite s nama u još jednu plesnu čaroliju.“

Još jedan hrvatski glazbenik pokazao je svoj talent prema plesnoj umjetnosti. Marko Tolja pobjednik je showa Ples sa zvijezdama a njegovo sudjelovanje zauvijek je promijenilo i obogatilo njegov život: “Moje sudjelovanje i pobjeda u emisiji Ples sa zvijezdama promijenilo je moje mišljenje o plesu. To je vrlo ozbiljan i naporan sport i od tada jako cijenim ples i plesače. Puno se bolje krećem i ponašam na pozornici. Svakako dođite na ovogodišnj DanceStar u Poreč i zaplešite s nama.“

Ovogodišnji program DanceStar finala u Laguni Poreč koji traje od 20. – 24. svibnja 2015. obogaćen je dodatnim aktivnostima i iznenađenjima koja će oduševiti brojne posjetitelje i sudionike ovoga prestižnoga plesnog događanja. U okviru DanceStar finala i ove će se godine održati veliko međunarodno natjecanje u plesu, DanceStar Finals – World Dance Masters 2015. gdje se najbolji plesači svijeta bore za prestižnu titulu DanceStar winner of the year.

Pozivamo sve ljubitelje plesa da se pridruže DanceStar Croatia ove subote, 28. i 29. ožujak u zagrebačkom Hypo centru. Sve informacije i obavijesti o velikom plesnom spektaklu mogu se pronaći na službenoj internet stranici www.dancestar.org te na Facebook stranici www.facebook.com/esdu.org.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije