Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otac objavio

Bobbi Kristina probudila se iz kome?

Bobbi Kristina Brown
Foto: Pixsell
1/4
20.04.2015.
u 11:11

Bobbi Kristina napokon dolazi sebi, barem ako je vjerovati riječima njezina oca Bobbyja Browna. Na koncertu je sretnu vijest podijelio s publikom u Dallasu

Bobbi Kristina napokon dolazi sebi, barem ako je vjerovati riječima njezina oca Bobbyja Browna. Na koncertu je sretnu vijest podijelio s publikom u Dallasu.

– Bobby je budna. Gleda me – rekao je glazbenik. – Glasine kruže mjesecima no htio bih nešto podijeliti s vama... Od moje obitelji za vaše... hvala vam svima na dobrim željama i molitvama – dodao je Bobby

Da podsjetimo, Bobbi Kristina u komi je od kraja siječnja kada su je pronašli onesviještenu u kadi.

>>Bobbi Kristina Brown željela prekinuti vezu s Nickom Gordonom

>>>Bobbi Kristina i dalje na aparatima koji je održavaju na životu

Komentara 1

SE
Secli
14:07 20.04.2015.

A teri je taj?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije