Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odlično plaćen

Bob Dylan održao koncert samo za jednog obožavatelja: Bilo je kao na ecstasyju

bob dylan
Foto: Pixsell
1/6
26.11.2014.
u 09:23

Mini koncert bio je zapravo dio snimanja za jedan švedski serijal u kojem sudionici uživaju u koncertima, predstavama i sličnim događanjima sasvim sami

Na pozornicu glazbene akademije u Philadelphiji Bob Dylan se ovog vikenda popeo samo zbog jednog obožavatelja. Njegovo je ime Fredrik Wikingsson koji je ovo iznimno iskustvo opisao ovako:

– Osjećao sam se kao da sam uzeo ecstasy, samo sam se smješkao. Mini koncert bio je zapravo dio snimanja za jedan švedski serijal u kojem sudionici uživaju u koncertima, predstavama i sličnim događanjima sasvim sami.

Dylan je za sudjelovanje odlično plaćen.

>>Bob Dylan postao akademik

>>Bob Dylan: Crnci mogu nanjušiti bijelce rasiste, kao i Srbi Hrvate

>>Jurašinović: 'Ako nam se Bob Dylan ispriča, odmah ćemo povući tužbu'

>>Mišo Kovač o kontroverznoj izjavi: Nema Bob Dylan pojma!

Foto: Instagram

PIXSELL

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije