Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na posebnom mjestu

Blake Lively suprugu priredila romantičan rođendanski tulum

Blake Lively
Foto: Instagram
1/3
26.10.2016.
u 10:49

U restoranu u kojem se zaljubila u Ryana Reynoldsa supruga Blake mu je priredila zabavu za proslavu njegovog 40. rođendana

Za 40. rođendan suprugu Ryanu Reynoldsu glumica Blake Lively priredila je romantični tulum iznenađenja u restoranu u kojem su se prije pet godina zaljubili. Par se odlično zabavio, a Blake je na Instagramu objavila i zajedničku fotografiju sa suprugom ispod koje je napisala zahvalu vlasniku restorana a suprugu je čestitala rođendan.

- O Ya, zaljubili smo se u tvom restoranu u Bostonu, ostali smo zaljubljeni u tvom restoranu u New Yorku. Hvala ti na najboljoj hrani i uspomenama. Najdraži si nam! Još jednom sretan rođendan Ryanu. Hej Reynolds, jako mi se sviđaš. Samo kažem.. napisala je Blake. Ryan i Blake u braku su četiri godine, imaju kći James koja će u prosincu slaviti drugi rođendan,a Blake je prije nekoliko tjedana rodila i drugo dijete čiji spol i ime još nisu otkrili javnosti.

 

 

Two Deadpools, one cup. Your turn #💀💩L

A photo posted by Blake Lively (@blakelively) on

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije