Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Popularna glumica

Kćeri dala muško ime, a sada konačno otkrila i zašto!

blake lively
Foto: Screenshot
1/6
28.04.2015.
u 08:33

Ime svoje mezimice glumica Blake Lively i njezin suprug Ryan Reynolds dugo su skrivali od javnosti, a kada su ga konačno otkrili, mnogi su ostali u nevjerici

Lijepa glumica Blake Lively u prosincu je postala ponosna majka djevojčice. Iako su njezino ime roditelji dugo krili od javnosti, naposljetku su ipak priznali da su malenoj nadjenuli ime James.

Mnogi su tada mislili da je riječ o šali s obzirom na to da ime odgovara više dječaku nego djevojčici, no gostujući u emisiji "Good Morning America" glumica je otkrila zašto su se odlučili na takav potez.

- To je obiteljsko ime, a i ja imam muško ime pa smo na neki način željeli održati tradiciju - izjavila je mlada majka.

Iako je kći poznatih roditelja, Blake i Ryan svojoj djevojčici nastoje osigurati što je više moguće anonimnosti i zaštititi je od odrastanja pod povećalom javnosti.

>>Ljubimica Amerike glumi ženu koja je zauvijek lijepa i mlada

>>Prelijepa Blake Lively u trudnoći blista: 'Uvijek sam bila mama'

Ključne riječi

Komentara 17

DU
Deleted user
08:57 28.04.2015.

Ima nekoga da nije pogledao film Idiocracy iz 2006. ? Sjećam se da smo u osnovnoj školi na satovima hrvatskog jezika, među ostalim, gledali i filmove. Neznam da li je to i danas dio nastavnog plana i programa, no mislim da je krajnje vrijeme da se za lektiru uvede i Alan Ford, a pod obavezne filmove spomenuti Idiocracy i barem još God Bless America iz 2011. Navedeni filmovi daju jasne odgovore na pitanje zašto se količina ljudske gluposti povećava geometrijskom progresijom.

SI
simeeee
10:03 28.04.2015.

Moram prijaviti grešku, upalia sam vecernji list, a otvoria mi se tabloid 24sata...jel i vama tako?

VE
verica2
14:54 28.04.2015.

Bilo bi korisno svima, a pogotovo ovakvim ekscentricima, poslušati pjesmu Johnny Casha "Boy named Sue".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije