Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Podigla tužbu

Bivši supružnici u problemima zbog dadilje

'Mariah Carey and Nick Cannon arriving for the 82nd Academy Awards at the Kodak Theatre, Los Angeles.  Photo: Press Association/Pixsell'
Foto: Press Association/PIXSEL
1/4
28.01.2015.
u 19:23

Pjevačica Mariah Carey i njen uskoro bivši suprug Nick Cannon našli su se u gadnim nevoljama i to sve zbog jedne dadilje.

Čini se da rastava nije jedini sudski postupak zbog kojeg će se Mariah Carey i Nick Cannon potezati po sudovima.

Naime, bivša dadilja njihove djece podigla je tužbu protiv Carey i Cannona nakon što je dobila otkaz. Dadilja Simonette DaCosta tvrdi da je otpuštena jer je njihovim blizancima davala previše pažnje i ljubavi, piše TMZKupala ih je, hranila i ugađala im, no to se nije svidjelo njihovoj majci Mariah koja se oštro obrušila na dadilju. Pjevačici je smetalo što njezin dječak i djevojčica jednostavno obožavaju dadilju.

Ljubomorna Mariah koja se dadilje riješila po kratkom postupku nije ni slutila da će joj ona uzvratiti tužbom kojom traži naknadu zbog svega što joj je pjevačica učinila.

>>Nick Cannon predao papire za razvod od Mariah Carey, par se već dogovorio o podjeli imovine

>>Nick Cannon: Mariah Carey i ja zajedno ćemo provesti blagdane

Ključne riječi

Komentara 1

LI
liliZG
12:45 03.02.2015.

se bum vas tužila...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije