Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mama jessica u strahu

Bivši bejzbolaš bacao svoju slatku dvogodišnjakinju visoko u zrak

eric johnson i jessica simpson
Foto: Instagram
1/5
17.04.2014.
u 08:45

Jessica Simpson zaista ima sve. Uz idealnu poslovnu situaciju, lijepa pjevačica i dizajnerica ima i prekrasnu malu obitelj...

Jessica Simpson zaista ima sve. Uz idealnu poslovnu situaciju, lijepa pjevačica i dizajnerica ima i prekrasnu malu obitelj. Sa zaručnikom Ericom Johnsonom uživa u obiteljskom životu pa zajedno odgajaju sina i kćerkicu. Posebno bivši bejzbolaš uživa kada vrijeme provodi sa svojom mezimicom Maxwell. Stoga je Jessica zabilježila njihovo druženje na plaži, a fotografiju je objavila na Instagramu. Dok je Jessica bila prestravljena, malena Maxwell je uživala.

Tata, koji sigurno ima jako bacanje, dvogodišnjakinju je bacio visoko u zrak. Dok je malena uživala, njezina majka je napisala kako malena nema straha. Nakon igre, otac i kći uživali su u šetnji plažom. Osim što uživaju s djecom, Eric i Jessica planiraju svadbu, a mora se priznati da će pjevačica zaista zablistati, budući da je konačno izgubila brojne kilograme viška koji su se nakupili nakon dvije uzastopne trudnoće.

>>Jessica Simpson ljubila se sa svoje dvije prijateljice tijekom izlaska

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije