Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skandal

Bivše brane Deppa, on nikada nije bio nasilan

Desert Palm Achievement Award recipient actor Johnny Depp and wife actress Amber Heard pose at the 27th Annual Palm Springs International Film Festival Awards Gala in Palm Springs, California, January 2, 2016. REUTERS/Danny Moloshok/Files
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
30.05.2016.
u 07:42

Supruga Johnnyja Deppa Amber Heard tvrdi da ju je glumac tukao, a bivše partnerice V. Paradise i L. A. Allison kažu da on nije sklon nasilju

Kada je Johnny Depp nakon 14 godina zajedničkog života zbog 22 godina mlađe Amber Heard napustio Vanessu Paradise, partnericu s kojom ima dvoje djece, javnost se i te kako obrušila na njega.

Da je tada poslušao glas šire javnosti, sada se ne bi našao pred milijunskom brakorazvodnom parnicom, ali i optužbama za obiteljsko nasilje. Naime, nakon što je nakon 15 mjeseci braka podnijela zahtjev za razvod, mlada Amber Heard u javnosti je pokazala i modrice za koje tvrdi da su posljedica glumčeva napada u kojem ju je pogodio u glavu mobitelom.

Ubrzo nakon njezinih optužbi da ju je Johnny Depp zlostavljao, oglasile su se njegova prva supruga Lori Anne Allison, s kojom je bio u braku dvije godine, i njegova bivša partnerica Vanessa Paradise. Obje tvrde da Depp nikada nije bio nasilan čovjek i da u optužbe ne vjeruju.

– On nikada nije ni povisio glas – rekla je TMZ-u vizažistica Allison.– Godinama poznajem Johnnyja, on nikada nije bio fizički nasilan prema meni i ne čini mi se da bi to učinio čovjek s kojim sam živjela prekrasnih 14 godina – jasna je bila i glumica Vanessa Paradise.

Heard pak tvrdi da ju je u braku neprestano zlostavljao te da je većinu vremena bio pod utjecajem alkohola i droga. Zatražila je i zabranu pristupa glumca.

>>Amber Heard tvrdi da ju je Johnny Depp tukao

Komentara 2

MN
mate.no
07:49 30.05.2016.

Udala se mlada, a on bogat... zeli izvuc lovu dok moze :)

RA
raikonen
10:34 30.05.2016.

e moj jack sparow,doći će ti mlada pi četina glave tj.novčanika

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije