Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nadmašila i poznate manekenke

Bivša Playboyeva zečica na Instagramu zaradila milijune

Ana Cheri
Foto: Instagram
28.12.2015.
u 08:43

Ana Cheri postala je dobro plaćen model zahvaljujući objavama fotografija na kojima promovira modne brendove i sportske marke

Gisele Bundchen, Gigi Hadid i Cara Delevingne, najplaćenije manekenke na svijetu, dobile su ozbiljnu konkurenciju u djevojkama koje su donedavno bile nepoznate široj javnosti.

Dobro plaćena reklama

Radi se o djevojkama koje zarađuju objavama na Instagramu i koje su u kratkom roku postale bogatašice. Na društvenoj mreži objavljuju fotografije na kojima su u izazovnim pozama odjevene u poznate modne, sportske ili marke donjeg rublja i na taj način od modnih brendova dobivaju novac.

Tako je objavama na Instagramu u zadnjih godinu dana bivša Playboyeva zečica Ana Cheri ostvarila milijunsku zaradu. Njezin bankovni račun "težak" je 25 milijuna kuna, a na Instagramu ima pet milijuna sljedbenika.

Na svom profilu najčešće objavljuje proizvode pomoću kojih se mršavi, seksi donje rublje i sportsku odjeću.

– Osim toga zarađujem i na YouTubeu objavljujući videoisječke s fitness savjetima, izdala sam i svoj kalendar – kaže 29-godišnja Ana odrasla u Kaliforniji.

Moda je nije oduvijek zanimala jer je u obitelji bila jedino žensko dijete zbog čega je češće igrala nogomet nego što je uživala u igri oblačenja lutki. – U tinejdžerskoj dobi počela sam pokazivati veći interes za modu, a poslije i za manekenstvo i to mi danas donosi većinu zarade – otkrila je Ana.

Fitness savjeti i trikovi

Zaradu sličnu Aninoj ostvaruje i manekenka Kayla Itsines koja se na društvenim mrežama proslavila savjetima o vježbanju zahvaljujući kojima zarađuje više od 20 milijuna kuna.

Paige Hathaway i Chantel Zales također na Instagramu objavljuju svoje sportske rituale koji su uvijek popraćeni i izazovnim fotografijama na kojima je bitno da se vidi modna marka koju nose jer i njima dvjema to je donijelo zaradu od više milijuna kuna.  

>> Fenomenalnom koreografijom još jednom dokazala svoj talent

Komentara 3

Avatar comparator
comparator
12:46 28.12.2015.

Ne pokazujte mi to jer će me strefiti . Ha ha !

Avatar Peterančan
Peterančan
15:28 28.12.2015.

Malu za mandatara!

ŠL
šljivar
15:17 28.12.2015.

obožavam sise.. mogao bi ih pojesti tako puno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije