Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Miss Amerike 2011.

Bivša misica hrvatskih korijena: Htjela sam skočiti s planine!

Teresa Scanlan (1)
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
09.09.2013.
u 22:23

Miss Amerike 2011. Teresa Scanlan je za ABC News progovorila o pritisku koji se na nju vršio nakon što je kao 17-godišnjakinja osvojila krunu i postala missica.

Miss Amerike 2011. Teresa Scanlan je za ABC News progovorila o pritisku koji se na nju vršio nakon što je kao 17-godišnjakinja osvojila krunu i postala misica. Teresa je priznala da je u jednoj fazi htjela izvršiti samoubojstvo i skočiti s planine.

Najveću podršku u svemu pruža joj njezina obitelj. Iako je rođena u Nebraski, ima hrvatske korijene jer su njezini baka i djed s otoka Ilovika kod Lošinja. Iako je početku bila ponosna na svoj uspjeh, ubrzo je pala u depresiju jer nikako nije mogla zadovoljiti sve.

- Za neke sam bila prekonzervativna, za neke preliberalna. Za neke sam prelijepa, za neke preružna, ispričala je Teresa. Kritizirali su je i prijatelji iz kršćanske zajednice kojima se nije svidjelo što se natjecala u kupaćem kostimu. Unatoč svemu, danas 19-godišnja Teresa pozitivnije gleda na život, uzima lijekove za depresiju te želi pomoći i drugima. Upisala je fakultet te se odmarala u Hrvatskoj gdje je upoznala svoje korijene.

>>Najmlađa Miss Amerike ima hrvatske korijene

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije